Menü Edirne Olay Gazetesi
Tarih: 28.01.2014 14:21
SOYDAN’A ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

SOYDAN’A ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

SOYDAN’A ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, İl Başkanı Müjdat Kahve, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,  tedavisi Özel Ekol Hastanesi’nde devam eden Balkan Ülkeleri Gazeteciler Birliği (Balkan Basın Birliği)  ve Balkan Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Soydan’ı ziyaret ettiler.

Balkan Ülkeleri Gazeteciler Birliğinin örgütlenmesi çalışmaları kapsamında gittiği Gagavuz’da kısmi felç geçirdikten sonra Edirne’ye getirilen ve Ekol Hastanesi’nde tedavi altına alınan Balkan Basın Birliği Başkanı Ali Soydan’ın tedavisi devam ediyor. Getirildiğinde sağ kolunu ve ayağını kullanamayan Ali Soydan, bir haftadır devam eden nöroloji ve fizik tedavi sonunda ayağını ve kolunu kullanmaya başladı.

Ali Soydan’ın sağlığının hızla düzelmesiyle birlikte ziyaretçi akını da başladı.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İl Genel Meclisi Üyesi ve Meclis Kâtibi Necmi Sınır ile birlikte Ali Soydan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ali Soydan,   Gürbüz’e, rahatsızlandığı andan itibaren geçen süre ve gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Gürbüz ise,  Soydan’ın bir an evvel eski sağlığına kavuşmasını temennisinde bulundu. 

Bu arada AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, partililer,  İl Genel Meclis Üyeleri ile akrabaları da Ali Soydan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —