Tarih: 16.09.2024 15:37

" TURGUTLU BELEDİYESİ YAPMIŞ EDİRNE BELEDİYESİ DE YAPABİLİR."

Facebook Twitter Linked-in

“TURGUTLU BELEDİYESİ YAPMIŞ EDİRNE BELEDİYESİ DE YAPABİLİR.”

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde,  Görev yapmakta olan Turgutlu Belediyesi zabıta ekipleri kısa bir süre önce görüntü ve ses kaydı yapan yaka kameralarını kullanmaya başlamıştı. Şimdi de teknolojiden son derece faydalanan “zabıta ekipleri tablet bilgisayarlara geçiş yaparak modernizasyon sürecini hızlandırdı."

Vatandaşların daha kaliteli hizmet almasını amaçladıklarının vurgusunu yapan Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, teknolojiyi bu hedef doğrultusunda etkin bir şekilde kullanmaya başladı. “Yeni uygulama kapsamında, zabıta ekipleri artık çalışmalarını tablet bilgisayarlar üzerinden yürütecek. Ekipler, tablet bilgisayarlarla TC kimlik numarası ile sorgulama yapabilecek, işyerinin açma ve çalışma ruhsatını kontrol edebilecek, doğrudan ceza yazabilecek ve tutanak tutabilecek. Bu sayede, çözüm süreçleri hızlanacak ve hizmet kalitesi artacak.”

Biz de Edirne’nin ve vatandaşların sesi olarak; Edirne Belediyesi’nin hizmet kalitesinin arttırılması ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanılması adına Turgutlu Belediyesi Zabıta Ekiplerinin teknoloji kullanımının Edirne Belediyesi’ne örnek olmasını ve böyle bir hizmet beklediğimizi dile getiriyoruz. 

 

 

 

 

 

"Fotoğraf Turgutlu Belediyesi web sitesinden alınmıştır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —