Tarih: 03.09.2015 13:25

AK PARTİDE ADAY ADAYI TELAŞI

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİDE ADAY ADAYI TELAŞI

01 Kasım 2015 Tarihinde yenilenecek Milletvekilliği Seçimleri için AK Parti’de Aday Adaylığı telaşı başladı.

 02 Eylül 2015 Tarihinde İl Başkanlığı Binası’nda düzenlediği basın toplantısı ile Aday Adaylığı’nı ilk açıklayan, Milletvekili Şemsettin Emir oldu.

Edirne ‘Siyasi Kulisleri’ne göre, Rafet Sezen ve Müjdat Kahve de Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak için sıradalar.

Kamuoyu’nda konuşulanlara göre, Şemsettin Emir’e karşı blok oluşturma düşüncesindeki anılan isimler, gazetemiz baskıya verildiği sırada henüz bir açıklamada bulunmadılar. Öte yandan Ankara da genel merkeze aday adayı başvurusunda bulunanlar hakkında son dakikaya kadar kulislere net bir haber gelmedi.

Öte yandan, Milletvekili Emir basın toplantısında bu günlere nasıl gelindiğinin bir özetini yaparak; “Bu seçimler, istikrar mı, kaos mu?” sorusunun cevabının alınacağı seçimler olacaktır, dedi.

Ayçiçeği fiyatları ile ilgili sorduğumuz;

“Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti İl Başkanı Rafet Sezen hakkında CHP Milletvekili Gaytancıoğlu’nun, “O koltuğunu, üreticinin alınterine, emeğine tercih etti. Açıkladığı ön alım fiyatı ile çiftçiyi mağdur etti.” Dediğini, bu konuda ne söylemek istersiniz, sorumuza:

“Trakya Birlik, özerk bir kuruluştur. Rafet Sezen’in İl Başkanımız olması da mevzuata aykırı bir durum değildir.” diye cevaplandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —