Tarih: 19.09.2023 01:36

AKŞENER,ERDOĞAN'A MÜJDEYİ EDİRNE'DEN VERDİ!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ İTTİFAK KAPISINI HERKESE KAPATTI!

Akşener, ABD'deki Erdoğan'a müjdeyi Edirne'den verdi!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD deki Recep Tayyip Erdoğan'a müjdeyi Edirne'den verdi! 

'2024 yerel seçimlerine kendi başımıza gireceğiz! Net!'

'İstanbul'u kaybedince Türkiye kaybedilmiyormuş' diyen Akşener,

'25 Ekim 2023 de Arena'da buluşup Partimizi yeniden kurmuş gibi toplanacağız... diyerek, bütün İl Başkanlarına partilileri tek tek Arenaya getirmelerini sıkı sıkı tembih etti.

'2024 seçimlerinde de,2028 seçimlerinde de seçimlere kendi başımıza gireceğiz...İYİ PARTİ İTTİFAK KAPISINI HERKESE KAPATTI...'diyen Akşener;

'Biz İYİ Partililer bundan sonra kaybedersek kendi kaybettigimize üzülecegiz, kazanırsak kendi kazandığımıza sevinecegiz' dedi.

Yaklaşık bir ir saat on dakika süren toplantıda, partililerine ve gazetecilere seslenen Akşener, anlattıkları bittikten sonra gazetecilerden soru almadan programının o kısmını bitirdi.(Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, gazeteciliği 'bülten gazeteciliğine' çevirmekle suçlayanlar, aynı şeyi kendileri yapınca, İYİ oluyor!herhalde!)

Konuşması bittiği gibi Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen partililerince abluka altına alınan Akşener'e, imkan olsaydı (!) Aşağıdaki soruyu sormak isterdim...ve tabi ki Akşener'in ABD deki Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mesajı(!)elleri patlarcasına alkışlayan Trakyalı İYİ Partililerede...

Sorum şu olacaktı.

Sayın Akşener; İttifaklara kapınızı kapatmanızdan anlaşılacağı üzere; yerel seçimlerde partinizin gücünü ispat etmeye çalışacaksınız.

Karşınızda bir önceki Secimleri 

8 yüz bin oyla kaybetmiş... Elinde tüm medya organlarını ve iktidarın bütün (!) gücünü bulunduran ve bunları kullanmaktan hiç gocunmayan bir ittifak var! 

İYİ Partinin Gücünü test edeyim derken...

Bu kararınız yüzünden; İstanbul başta olmak üzere,Türkiye'nin tamamında, Büyük Şehir Belediyelerini AK Parti kazanırsa... Gelecekte Böyle bir durumun siyasi sorumluluğunu taşımaya hazır mısınız? 

Burada bulunan partililerinizin birçoğu bilemezler ama siz yaklaşan bu tehlikeyi çok iyi biliyor ve hatırlıyor olmalısınız!

Hatırlarsanız yaşadığımız sürecin başlangıcı olarak 30 yil önce, 1994 yerel seçimlerinde, bütün partiler en güçlü adaylarını çıkartıp partilerinin güçlerini ispat etmeye çalışmışlar  ve %25.19 oy alan Tayyip  Erdoğan,'ı  belediye başkanı sectirmişlerdi... 

O seçimde adayları İlhan Kesici ile %23 ,Zülfü livaneli ile %21 oy alan partiler seçimi tepsi içerisinde Tayyip Erdoğan'a sunmuşlardı!

Şimdi siz, ittifakı bozmayan CUMHUR İTTİFAKININ karşısına tek başınıza ÇIKARSANIZ, geçmiş tekerrür etmez mi?

Aklımda çok soru var ama İYİ Parti'nin böyle bir çıkışla kaç büyükşehir belediyesini alacağını iddia ediyorsunuz?

Sayın AKŞENER 'ARTIK ANAYASA'NIN İLK 4 MADDESİ DEĞİŞMELİDİR'demek için Düzenlenen toplantılarda (!!!)

CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜZÜNE BAKA BAKA KONUŞANLARA MEYDAN AÇARSINIZ!

Etmeyin...  BU kararınızı Bir kere daha düşünün!

 

   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —