Tarih: 22.03.2024 19:03

AKTAR=ŞİFACI=GÖKHAN BAHARAT

Facebook Twitter Linked-in

AKTAR=ŞİFACI=GÖKHAN BAHARAT

 

Saraçlar Caddesi'nden Balık Pazarına doğru döndüğünüzde, sol tarafta küçük, salaş,etrafı çeşitli Şifa bitkileri ile dolu 'Gökhan Baharat' dükkanını görürsünüz.
 

Aktar= Şifacı Gökhan Baraz ... 22 Yıldır kendi Küçük Dükkânında, 30 yıllık mesleki Tecrübesi ile Bilgi, Güven,Kalite ve En Uygun Fiyatlarla... Şifalı bitkiler, baharatlar, yağlar, kremler, bitki çayları ile büyük şifalar dağıtıyor.
 

"Bizim işimizde kalite kadar,bilgi,tecrübe ve güven de çok önemlidir!" diyen Şifacı Gökhan Baraz; " Türkçede Aktar kelimesinin iki anlamı vardır...bunlarda birincisi 'şifalı bitkiler satan dükkan', ikincisi ise 'Şifacı'dır... Her bitki şifalı olmadığı gibi,her şifacı da-aktar- şifacı değildir!" diyor.

 

"Aktar önce bilgili ve tecrübeli,sonrada güvenilir olacak" diyen Baraz, " bizim işimizde sadece bitkileri, baharatları tanıyıp, hangi derde çare olduğunu bilmek yetmez... hangisini ne kadar,nasıl kullanılacağını bileceksin... şifalı bitkilerin kullanım sürelerini bilecek kadar tecrübeli...kullanım dışı bırakacak kadar da güvenilir olacaksın!" diyor.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —