Tarih: 09.04.2016 16:51

ALİ DEMİRKIRAN; “POLİS TEŞKİLATIMIZIN 171. YILINI KUTLU OLSUN”

Facebook Twitter Linked-in

ALİ DEMİRKIRAN; “POLİS TEŞKİLATIMIZIN 171. YILINI KUTLU OLSUN”

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, “Bu tarihi ve kritik dönemde güvenlik güçlerimiz, polisimiz destanlar yazıyor. En kıymetli varlığını canını gözünü kırpmadan vatanı için, inancı için, milleti için feda ediyor. Polis teşkilatımızın 171. yılını kutlarken, şehit olan bütün polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, polis teşkilatımıza ve bütün milletimize sabır ve metanetler diliyoruz’’.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, Polis günü ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

‘’Zayıflamaya başladığımız 200 yıldan beri Ortadoğu’da dehşetli bir şekilde nifak tohumları saçılıyor.  Yüzyıl önce asırlar boyu kardeşçe yaşadığımız Ortadoğu halklarını bizden kopardılar.  Cetvelle çizilen sömürge devletçikler oluşturdular. Şimdi planın ikinci aşamasındalar. Güneydoğumuzu karıştırmak istiyorlar.  Aslında güzellik ve zenginlik sebebi olan etnik ve mezhep farklılıklarımızı çatışma sebebi haline getirmek için her yolu deniyorlar. Şimdi iyice azmış durumdalar. Canlı bombalar, suikastlar, uzaktan kumandalı patlayıcılar ve benzer araçlarla hedefe ulaşmak istiyorlar. Hedef net. Türkiye’yi parçalamak. Yüzyıl önce oluşturdukları sömürge devletçiklere birkaç tane daha eklemek.

Bu tarihi ve kritik dönemde güvenlik güçlerimiz, polisimiz destanlar yazıyor. En kıymetli varlığını canını gözünü kırpmadan vatanı için, inancı için, milleti için feda ediyor. Polis teşkilatımızın 171. yılını kutlarken, şehit olan bütün polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, polis teşkilatımıza ve bütün milletimize sabır ve metanetler diliyoruz’’.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —