Tarih: 28.11.2016 17:23

ALİ SOYDAN LOTUS GÜZELLİK MERKEZİNİ AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

ALİ SOYDAN LOTUS GÜZELLİK MERKEZİNİ AÇTI

Soydan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soydan, Lotus Güzellik Merkezini Azeri güzel Gunay Musayeva'nın katılımıyla Cumartesi günü hizmete açtı. Ali Soydan; Yaşar Atlı Plaza'daki işyerinde26 Kasım 2016 Cumartesi günü, 2010 yılı Best Model of the World yarışmasının ikincisi Azeri güzel Gunay Musayeva’nın da katıldığı defile ve kokteylle açılışını yaptığı Lotus Güzellik Merkezi için Türk ve dünya barışına katkı sağlaması temennisinde bulunarak, katılımcıları güldürdü.

Soydan Group bünyesinde faaliyet gösterecek olan Lotus Güzellik Merkezi açılışı için yapılan müzik ve dans gösterileri mini bir defile ile sürdü. Defile sonunda sahneye çıkan Azeri güzel Gunay Musayeva katılımcıları güzelliği ile de büyüledi…

Soydan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soydan açılışta yaptığı konuşmada; “Lotus Güzellik Merkezini Edirne'ye güzellik merkezi anlamında yeni bir soluk getirmesini diliyor ve açılışın Türk ve dünya barışına katkı sağlamasını temenni ediyorum.” Dedi.  Soydan'ın bu temennisi başta Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere katılımcıları kahkahaya boğdu.

Açılışa katılan ve bir konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da aynı temennide bulunarak, “Ali kardeşimiz ilklere imza atmayı hep sevmiştir. Bugün de bir güzellik merkezinin açılışını dünya barışına ithaf ederek bir ilke imza atmıştır. Kendisi cesur bir girişimci ve başarılı olacağına da eminim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —