Tarih: 09.04.2015 15:09

Ambulans Fobisi Olan Yaralı Kadın Zor İkna Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Edirne'de bir aracın çarptığı yaya, ambulans fobisi nedeniyle sağlık görevlilerine zor anlar yaşattı. Ambulansa binmemek için direten yaralı kadın, güçlükle ikna edildi.

Olay akşam saatlerinde Hükümet Caddesi Merkez Bankası Edirne Şube önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre şehir merkezi yönüne seyreden Hatice Çakır’ın kullandığı 22 NC 057 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücünün gaz pedalı ile freni karıştırması sonucu Ayfer Göksel isimli yayaya çarptı.Yaya kadının ayağının üzerinden geçen araç, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Merkez Bankası'nın bahçesine girdi.
Hafif şekilde ayağından yaralanan Ayfer Göksel, olayın şokunu üzerinden atamadı.
Yaralı kadın için ambulans istendi. Olay yerine ulaşan 112 Acil ekipleri yaralıya müdahale etmek istedi.
Ancak ambulans korkusu olan kadının ikna olması kolay olmadı. Sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilen yaralı kadın ambulansa alındı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan kadın hastaneye kaldırıldı. Bu arada görgü şahidi bir vatandaş, kadın sürücünün valilik tarafından geldiğini belirterek, “Bayanlardan bir tanesi kaldırımdan aniden aşağı inince sürücü heyecan yaptı. Tahminimce frene basacağına gaza bastı. Çok daha büyük vurmadı. Sıyırdı geçti.” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —