Tarih: 25.06.2024 17:26

ARTIK ÇOCUKLARIN DA KAFE'Sİ VAR.

Facebook Twitter Linked-in

ARTIK ÇOCUKLARIN DA KAFE'Sİ VAR. 

Edirne'de bir ilk olan şehrin çocuk kafesi "Lumiére de kids" hizmete girdi. Kadın girişimci Selin AVCI TOPAL’ın eğitimci vizyonu ve anne ruhuyla şekillenen ve çocuklar için hizmete giren kafede; "Çocuk oyun alanından,workshop alanına,ev yapımı yiyecek ve içeceklerden,katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan  lezzetli ürünleri ailelere sunuyor. 

Çocuklar içinse,çocukların her türlü ihtiyaçlarına hitap eden ve ergonomik yapıları göz önünde bulundurulan serbest oyun alanını var.Bu alan içerisinde “Montessori,Reggio Emilia,Waldorf”oyuncakları yer alıyor.

İşletmenin kurucusu; Okul öncesi öğretmenliği,montessori uzmanlığı,oyun terapistliği ve STEM eğitmenliği gibi bir çok alanda çalışmış bir çocuk annesi olan Selin Avcı Topal, yurtdışında keşfettiği çocuk kafelerinden ilham alarak kendi markası ile Edirne’de çocuk konseptli bir kafe açmaya karar verdiğini dile getirdi.

Oyun alanının temizliğinin buharlı temizleyici ile yapıldığını ve hijyenin en ön sırada yer aldığını söyleyen Selin AVCI TOPAL, annelik iç güdüsü ile iş hayatını birleştirdiğini dile getirdi.

Bu kafede; doğum günleri, aile toplantıları,okul organizasyonlarının da yapılabileceği ve çocukların oyun ablası rehberliğinde rahatça vakit geçirebileceği,ailelerin keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği bir ortam olacak.

Selin Avcı Topal, "çocukların sağlığını tehlikeye atacak boyalı ve plastik hiçbir oyuncağa yer vermediklerini, oyun alanında bulunan tüm oyuncakların ahşap olması hem aileler,hem de çocukları için sağlıklı" olduğunu dile getirdi. İşletmenin kurucusu Selin AVCI TOPAL ailelere şöyle sesleniyor, “Lumiêre de Kids’i keşfedin. Buna çocuğunuz kadar siz de sevineceksiniz…”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —