Tarih: 27.10.2017 18:12

BASIN MENSUPLARI SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

BASIN MENSUPLARI SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Edirne Gazeteciler Derneği’nin, Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği “Basın Mensupları Kapasite Geliştirme Projesi’ eğitimine katılan basın mensupları sertifikalarına kavuştu. 21 saatlik “Basın Mensupları Kapasite Geliştirme Projesi’ eğitimini tamamlayan basın mensupları sertifika almaya hak kazandı.

Edirne Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen sertifika törenine Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Basın Enformasyon İl Müdürü Uğur Ülgen, Edirne Gazeteciler Derneği Başkanı Derya Sarılarlı ve basın mensupları katıldı.

Basının kamuoyunu aydınlatmak gibi çok önemli bir göreve sahip olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Basın gerçekten yapılanı, yapılmayanı ya da yapılamayanı kamuoyunu aydınlatmak, halkı aydınlatmak, bir anlamda uygulamacılarla, icraatçılarla halk arasında bir köprü vazifesi kurma görevini yerine getiriyor. Edirne’de de bu konuda gerçekten şanslıyız. Çünkü çok aktif yerel dinamitlerimiz var, gazetelerimiz var, basın kuruluşlarımız var. O anlamda her meslekte olduğu gibi kendini yenileme, tazeleme, günün şartlarına uyma, teknolojiyi yakalama ve sürekli hizmet içi eğitimler veren, kendimizi bir anlamda yabancı bir deyim ama doğru bir deyim update etmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Bu anlamda Edirne Gazeteciler Derneği’ni tekrardan kutluyor katılan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Edirne Gazeteciler Derneği Başkanı Derya Sarılarlı, Edirne Gazeteciler Derneği olarak “Basın Mensupları Kapasite Geliştirme” eğitimi verdiklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —