Tarih: 14.09.2024 10:23

BAŞKAN YARDIMCILARINDAN SONRA MÜDÜRLÜKLER DE DEĞİŞTİ.

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN YARDIMCILARINDAN SONRA MÜDÜRLÜKLER DE DEĞİŞTİ.
 

Edirne Belediyesi'nde beklenen üst düzey atamaların büyük bir bölümü tamamlandı.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın Kendi çalışma ekibini oluşturmak için başlattığı çalışmaya, geçmiş dönem belediye başkan vekili Hakan işcan'ı, Destek Hizmetleri müdürüne uzman memur derece ve kadrosuyla atayarak başladı.Özel kalem müdürü Egemen Ilgın için özel kadro tahsis eden Filiz Gencan Akın, Ilgın için yeni oluşturduğu Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü görevini, Ilgın'a vekaleten verdi.

Başkan Filiz Gencan Akın, Hakan işcan'dan boşalan başkan yardımcılığı koltuğuna Tuncer Şeren, Egemen Ilgın'dan boşalan Özel Kalem Müdürlüğü görevine de vekaleten Şafak Kılıc'ı atadı.

Sonuç olarak, Edirne Belediyesi çalışma şablonunda yerini koruyan Dr Ertuğrul Tanrıkulu ve  Okan Gökerküçük ile -imar komisyonuna CHP'li üye varken, teamülleri hiçe sayarak AK Partili üyeyi başkan yardımcısı olarak atayan- Cenk Ergüden, Gökçe Onur Öktem ve Tuncer Şeren Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlerini sürdürecekler.

Bu arada, Edirne kamu oyunda Edirne Belediyesi'ne Bağlı şube müdürlüklerinde de çok yakın zamanda değişikler olacağı beklentisi devam ediyor.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —