Tarih: 07.08.2024 00:00

BAŞOĞLU VE AK'I GÖREVDEN ALMAK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?

Facebook Twitter Linked-in

BAŞOĞLU VE AK'I GÖREVDEN ALMAK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?
 

Bugün(6/8/2024)Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde devir teslim töreni vardı...

Geçtiğimiz hafta görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı bu haftanın ikinci günü görevini, Çanakkale İl Müdürlüğü görevinden alınıp, daha sonra sürpriz bir şekilde, 28 yıldır Edirne'de görev yapan Atalay Cüce yerine, Edirne'ye tayini yapılan Ferhat Yılmaz’a devretti.
 

İl Müftüsü Hasan Başoğlu'nun tayin emri tam bir ay önce geldi!(5/8/2024)

Görevden alınıp Başkanlık Müftülüğüne çekilen Hasan Başoğlu'na bir aydır, Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Hareket Onayı bir türlü teslim edilemedi!
 

Bu nasıl bir çifte standart!?  Ben anlamakta güçlük çekiyorum... Anlayanlar biri gelsin. 
 

Bir de İl Gençlik ve Spor Müdürü var ki sormayın gitsin. 

Çok merak ediyorum bu müdürü görevden almak için daha ne yapması bekleniyor?
 

Merak edenler için Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim akla ilgili yazdığım yazıların bir kısmının linkini tarih sıralaması gözetmeksizin aşağıya bırakacağım.
 

Siyaseten hiçbir müdahale yapamadıkları İl Milli Eğitim Müdürü tayini gibi, bir ay önce tayini çıkmış İl Müftüsünün görevden almasına müdahale edemeyen Cumhur İttifakı İl Yöneticileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Akın görevden alınması için daha ne bekliyorlar bilemiyorum!
 

Kendi işlerini yoğunluğundan ilimiz bürokrasisinin oluşmasında neredeyse hiç payı olmayan iktidar Partili siyasetçilere nacizane tavsiyemdir... 

Siyaseten kendilerine çok yakın Atalay Cüce'yi kaybettiler, Ankara Cumhur İttifakı kulislerinde, adı sıkça İl Spor Müdürü Selim Ak'ın alternatifi olarak konuşulan, Türk Ocakları Edirne Şubesi Başkanı, Beden Eğitim Öğretmeni,eski Profesyonel Futbolcu,Hakem Yakup Öz'ü, kişisel çıkarlarına heba etmesinler.

Yada varsa bbu çapta biri ona İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünü teslim etsinler.

https://www.edirneolay.com/haber/ddd-6725.html?m=1




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —