Tarih: 18.07.2024 00:37

BAŞOĞLU'NUN ADAMLARI DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'A BAYRAK AÇTILAR!

Facebook Twitter Linked-in

BAŞOĞLU'NUN ADAMLARI DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'A BAYRAK AÇTILAR!

 

AKP, CHP, MHP, İYİ Parti ve STK'lar,Bir önceki görev yaptığı Bayburt ve Edirne'de geçirdiği idari soruşturmalar sonucu, 5 Temmuz 2024 tarih ve Diyanet İşleri Başkanlığı 5..8...8 sayılı yazısıyla görevden alınan, Hasan Başoğlu için kendi çaplarında imza seferberliği başlatan; Mevlana Camii Müezzini Faik Sezer, Eski Cami Müezzini İsmail Şen, Türk Diyanet  Vakıf-Sen Başkanı Şahin Bulur, Siyasi Partileri ve STK'ları ziyaret edip Hasan Başoğlu'nun tayinini durdurmak için yardım talep ediyorlarmış! Ha unutmadan bir de sosyal medya hesabından "Edirne Müftüne Sahip Çık" mesajı atan Selimiye Camii arkasında vakfa ait lojmanda kalan veri hazırlama memuru Serhat Yeleser var.

Bu kişiler kapı kapı dolaşıp Başoğlu için kampanya yapıyorlar!

Hadi...Eski Cami Müezzini İsmail Şen Başoğlu'nun hemşehrisi onu anladık…

Kadrosu Büyükdöllük köyünde olup Edirne'de görev yapan, Türk Diyanet Vakıf Sen Başkanı...Hani daha önce ticari faaliyetlerde bulunduğu için ( Camilere ses sistemi ve  alttan ısıtma sistemi pazarladığından) Kademe Durdurma Cezası alan Şahin  Bulur...Tamam onunda anladık!
 

Sosyal medyacı Serhat Yeleser'in. Başoğlu aşkını tam anlamasakda, onunla diğer kişiler gibi kendilerince sebepleri var!
 

Var da... 

Bu kadar yazılana çizilene hadi onlar yetmedi, mahkeme kararıyla personelinden uzaklaştırma cezası almasına rağmen, ne olmuş-oluyor, nasıl oluyor da, Mevlana Camii Müezzini Faik Sezer, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr Ali Erbaş'ın Merkeze çektiği(!)Başoğlu için Edirne'den gitmesin diye  kapı kapı gezip Başoğlu'na kefil oluyor!?
 

Çok sürmez, bütün bunlar ve Başoğlu ile ilgili bizim gözümüzden kaçan gerçekler çok yakın bir zamanda tek tek ortaya çıkacaktır.
 

"Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr Ali Erbaş yanlış yaptı(!)" diye kapı kapı gezen bu kişilere "NEDEN" diye soracak birileri de çıkacaktır elbette. 

 

BİR DE UNUTMADAN ŞUNU HERKES HATIRLATMAK LAZIM:

BUGÜN YAPILACAK OLAN VERİ HAZIRLAMA İMTİHANI DAHİL 5-7-2024 TARİHİNDEN BUGÜNE KADAR PERSONELİNE MOBİNG YAPAN BAŞOĞLU'NUN ATTIĞI İMZALAR TEK TEK GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR!






 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —