Tarih: 23.09.2024 07:42

BUÇUKTEPE'DE MEZARLARIN MERMERLERİNİ ÇALIYORLAR!

Facebook Twitter Linked-in

BUÇUKTEPE'DE MEZARLARIN MERMERLERİNİ ÇALIYORLAR!

Gün geçmiyor ki vatandaşlardan bir şikayet almayalım. Edirnemizin Buçuktepe Mezarlığı "madde bağımlıları,sarhoşlar ve hırsızların yatağı olmuş" diyorlar.

Buçuktepe Mezarlığı ile ilgili aldığım son şikayet notunu yorumsuz (mana bütünlüğüne dokunmadan) kelimesi kelimesine yayınlıyorum.

......"Abi selem bugün saat 4 gibi  Bucuktepe mezarlığına gittim.  Radyolink antenlerinin altında ilk girişten içeri girdim... Sağda babamın mezarına yöneldim, 4 delikanlı g... kadar sarhoş  belkide .. ..... yaptılar. 

Babamın Mezar Taşını Büst şeklinde idi çalmışlar! Sululukları çalmışlar... Mermer bunlar... Sağında solunda üst mermerler sökülmüş zarar verilmiş...

Çevredekileride çocuklar söküyorlar, abi satılıyor bunları dediler.

Mezarlıkta çalışan orda bekleyen görevlileri aradım, kimse yok! Oradan karşıdaki mermerviye gittim anlattım durumu..."Abi sade sen değilsin çok karşılaşıyoruz bu olayla...Satıyorlar bu işi yapanlara" dedi... Oda bu işi yapıyor sonuçta... Çok çalınıyor, Edirne dışına bile toplayıp mermerleri götürüyormuşlar! Sade tek taş yapalım 2250 TL ye dedi... Büst dedim ne kadar? Yaparız bişeyler, yani 4/5 bin gibi diyorlar.

 Şimdi bu soru, Mezarlıklar Müdürlüğü ne iş yapar?

 Bu mezarlıklar başı boşmu abi. Ben daha öncede sululuklar çalındı yaptırdım, şimdi komple büstler çalınıyor kim yapılıyor, buna kim dur diyecek, Mermerler sökülüp satılıyor!"

Şikayetçinin benimle paylaştığı götüntüleride ilgililere bilgi ve geregi için buradan paylaşıyorum!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —