-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,49% -0,84
-
GRAM ALTIN
7123,53% -1,14
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Bulgaristan Başkonsolosu’ndan Veda Ziyareti
Bulgaristan Başkonsolosu Angel ANGELOV, T.Ü.Rektörlüğü'ne veda ziyaretinde bulundu.
Bulgaristan Başkonsolosu'ndan Veda Ziyareti
Bulgaristan Başkonsolosu Angel ANGELOV, T.Ü.Rektörlüğü'ne veda ziyaretinde bulundu.

Rektörü Prof.Dr. Enver DURAN ile bir süre makamda görüşen Angel ANGELOV, daha sonra Üniversitenin Senato Salonu'nda; toplantı yapan Senato Üyeleri ile bir araya geldi.
Bulgaristan Başkonsolosu Angel ANGELOV, Rektör Prof.Dr. Enver DURAN'ın öncülüğünde Trakya Üniversitesi'nin Balkanlar'da yürüttüğü çalışmaların büyük ölçüde ses getirdiğini, özelikle Bulgaristan'daki üniversiteler ile Trakya Üniversitesi arasında işbirliğinin genişletilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz aylarda Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde açılışı gerçekleştirilen Bulgaristan Buluşma Noktası'nın ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi açısından son derece yararlı olacağına inandığını, bundan dolayı Rektör Prof.Dr. Enver DURAN'ın ve diğer yöneticilerin Balkan ülkeleri ile bir dostluk köprüsü kurulması yönündeki gayretlerini her zaman takdirle karşıladığını belirterek Trakya Üniversitesi'nin tüm mensuplarına başarılar diledi.
T.Ü.Rektörü Prof.Dr. Enver DURAN, "Sayın Başkonsolosun desteği ile Bulgaristan üniversiteleri ile olan işbirliği yelpazesini genişlettik. Son beş yılda Üniversitemizin Balkanlara dönük çalışmaları ivme kazandı. Balkanlar'da gerçekleştirdiğimiz pek çok etkinliğin yanı sıra ortak projelerde ve çalışmalarda Balkanlar'daki üniversitelerle beraber hareket ediyoruz. Trakya Üniversitesi'ni ve Edirne ilini ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtabilmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Eğitimde, sağlıkta, kültür ve sanatta marka üniversite olan Trakya Üniversitesi Balkanlar'da da marka haline gelmiştir.
Sayın Başkonsolos, Bulgaristan üniversiteleri ile olan çalışmalarımızda her zaman yanımızda yer almıştır, kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Umuyorum ki, Üniversitemizin Balkanlar'da üstlendiği bu önemli misyon için verilen destekler artarak devam edecektir. Balkan ülkelerindeki üniversitelerle ortak paydamız eğitim, kültür, sanat ve spordur. Trakya Üniversitesi olarak amacımız, yıllardır ortak kültürel değerleri paylaşıldığı bu coğrafyada karşılıklı bilgi ve kültür alışverişinde bulunmak ve paylaşımlarımızı geleceğe aktarmaktır. Bu çalışmalarımızın gerçekleştirilmesinde Üniversitemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Bulgaristan Başkonsolosu Angel ANGELOV, senato salonundaki görüşmenin ardından Trakya Üniversitesinden ayrıldı.
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
Yükleniyor




