Tarih: 04.09.2023 16:25

CHP'DE YÜCEL BALKANLI DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Merkez İlçe kongresi gerçekleşti.  Tek aday ile girilen kongrede Olcay Bakkalcı’nın aday olmadığı seçimlerde CHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı seçildi.  
Edirne Belediyesi Atatürk kültür merkezi salonunda gerçekleşen kongre saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin divan başkanlığını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptı. 
Tek liste ile gidilen merkez ilçe kongresinde gerçekleştirilen seçim sonrası şu isimler yeni yönetim kurulunda yer aldı;Yücel Balkanlı, Gülay Ayaz, Hatice Aktaç, Tamer Bam, Alaattin Bıçak, Aykut Demirkol, Muzaffer Dinçer, Deniz Karagöz, Ahmet Kıyı, Mehmet Koşan, Kevser Köprü, Tolga Loça, Selma Oluçay, Gülnihal Özturan, Ömer Şimşek, Kadri Can Tükenmez ve Nevzat Ulusoy.
Cumhuriyet Halk Partisi 1923 yılında ulusumuzun büyük önderi Gazi Mustafa  Kemal Atatürk tarafından kurulmuş ve bu yıl partimizin  100. yılını kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Yücel Balkanlı, “Bu büyük dönüm noktasında sizleri aramızda  görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.100 yıl önce, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin siyasi yaşamında vazgeçilmez bir rol oynamıştır. Kuruluşumuzun ardından geçen bir asır boyunca, demokrasi, laiklik, insan hakları ve sosyal adalet gibi temel değerleri savunarak Türkiye'nin gelişimine önemli  katkıda bulunmuştur.
Bugün, Ne yazık ki, ülkenin ekonomik durumuyla ilgili haberler pek iç açıcı değil ve bu nedenle gençlerimiz , çalışanlarımız anne ve babalar emeklililerimiz  yaşlılarımız kısaca toplumumuzun tüm kesimleri gelecekten de büyük bir endişe yaşamakta,yüzleri gülmemekte  ve geleceğe umutsuzca bakmaktadır.Ancak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.
Gençlik, her zaman yenilikçi düşüncelere açık  olmuştur. Sizler, bu ülkeyi daha yaşanabilir bir duruma getirecek , geleceğimizin teminatısınız.Eğitiminize önem verin ve bilgiye açık olun.Ülkemizin ve dünyanının  sorunlarına  duyarsız kalmayın. Kendinizi sürekli geliştirin Sivil toplum kuruluşlarına, toplumsal sorumluluk projelerine ve siyasi katılıma ilgi gösterin. Ülkemizin geleceği için birlikte  çalışarak , sorunlara çözüm üretin” dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —