Tarih: 14.11.2014 17:05

CHP KEŞAN KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI AŞURE GÜNÜ DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP KEŞAN KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI AŞURE GÜNÜ DÜZENLEDİ

Keşan CHP Kadın Kolları Başkanı Ülfet Ürkmez ve Keşan Kadın kolları Üyeleri Aşure günü düzenleyerek birlik beraberlik mesajı verdiler. CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt’ta son günlerde Atatürk’e bayrağa yapılan saldırılara dikkat çekerek “ çocuklarımıza Atatürk’ü anlatacak olan siz kadınlarımızsınız. Son günlerde Atatürk ve bayrağa yapılan saldırılar bizi üzüyor. Atamız unutturulmak isteniyor. Sizler her gün çocuklarımıza Atatürk’ü anlatmalısınız. Atatürkçü bayrağa vatana saygılı evlatlar yetiştirmeliyiz.” Dedi. Yapılan etkinlikte konuklara hoş geldin diyen Ürkmez katılımın çok olmasından memnun olduğunu söyledi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu da “ Zaman birlik beraberlik zamanı. Artık küslükleri kırgınlıkları bırakıp kol kola girmeliyiz.İktidar olmak istiyorsak ben değil biz demeliyiz” dedi

Kadınların sorunları ve önerilerini dinleyen Gegeoğlu her zaman kadınların yanında olduğunu söyleyerek “  İl Başkanımız Oktay Bozkurt’ta  bu gün bizimle beraberdir. İlk defa bir il başkanı kadınlarımızın yaptığı etkinliğe katılmıştır. Bizler her zaman sizin yanınızda sizinle olacağız”

Gegeoğlunun konuşmasının ardından Keşan Kadın Kolları Üyelerinin yaptığı Aşureler dağıtıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —