-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
CHP'liler Uzunköprü'de Yemekte Buluştular
Edirne CHP liler CHP Edirne milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrakın da katıldığı Uzunköprü İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve d
CHP'liler Uzunköprü'de Yemekte Buluştular
Edirne CHP liler CHP Edirne milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın da katıldığı Uzunköprü İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştular. Uzunköprü Esinti düğün salonunda verilen yemeğe Yaklaşık 1500 kişinin katıldı. Yemek; Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıya; ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, CHP'li belediye başkanları, gençlik kolları üyeleri, kadın kolları üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Yakup Atalay, 'Edirne ili olarak her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Recep Gürkan; “Biz özgürlükleri savunarak iktidara gelme mücadelesi veriyoruz.”
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ise, CHP olarak hep özgürlükleri savunduklarını belirterek şunları söyledi: 'Bu baskıcı zihniyete karşı mücadele veriyoruz. İlçe teşkilatları ile kadın kolları ve gençlik kolları ile daha çok çalışarak iktidara gelme mücadelesi vereceğiz ve sayın genel başkanımızın arkasında dimdik duracağız. Bizi kimse susturamaz.' Dedi.
Daha sonra söz alan CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, 'Ülkemizde kara bulutlar dönüyor. 29 Ekim ve 19 Mayıs bayramlarını kaldırmaya çalışan bu baskıcı zihniyet AKP karşısında tüm arkadaşlarımla birlikte dimdik ayaktayız. Bizde genel başkanımızın işlediği suçu işledik, bizimde dokunulmazlığımızı kaldırsınlar. Bizim kimseden korkumuz yok. Bu birlikteliğimiz hep böyle devam etsin' dedi.
Öztrak, Cumhuriyeti canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak konuşmasında özellikle AK Parti hükümetine yüklendi. Öztrak, 'Buradan Başbakana ve onun yandaşlarına sesleniyoruz, değil genel başkanımıza, tüm Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerine fezleke hazırlasanız, Cumhuriyet Halk Partisinin tüm üyelerine soruşturma açsanız bizi yıldıramazsınız biz bu cumhuriyeti kanımız, canımız pahasına kurduk. Cumhuriyeti savunurken de, canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gün gelecek devran bitecek AKP'de hesap verecek' dedi.
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
Yükleniyor




