Tarih: 26.07.2024 16:30

CHP İL BAŞKANI HARİKA TAYBILLI'YA İLK TOPLANTIDA GAZETECİLERDEN TAM NOT.

Facebook Twitter Linked-in

CHP İL BAŞKANI HARİKA TAYBILLI'YA İLK TOPLANTIDA GAZETECİLERDEN TAM NOT.
 

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Harika Taybıllı, Ankara dönüşünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısında. Gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

 

Çiçeği burnunda İl Başkanı Harika Taybıllı özetle gazetecilerin sorularına şu cevapları verdi:

 

-Belediye Başkan Yardımcılığı için hiçbir koşulda ne yazılı, ne sözlü bir talebim olmadı...Öyle bir şey düşünmedim. O yüzden reddedilmiş bir durum da söz konusu değil.
 

-Yönetim kurulu üyelerimiz ile görüştük. Herkes olumlu, hiçbir problemimiz yok ve herkes görevinin başında. Bir değişiklik düşünmüyoruz.  
 

-Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in CHP’ye geçmesiyle ilgili duyduklarım  var fakat Martin’in şu ana kadar CHP İl Başkanlığı her hangi bir başvurusu yok.
 

-Hem Belediye Meclis Üyeliğini hem İl Başkanlığını görevini birlikte  yürüteceğim,tüzüğe, yasaya, yönetmeliklere göre bir çelişki yok. ikisi de birbirine engel makamlar değil.
 

"partimizin genel politikaları dışında yerel siyasette de sorumluluk alalım içerisinde her konuda inisiyatif alıp gerekli hassasiyeti göstereceğim."

 

-Beni il başkanlığı görevine layık görüldüysem, bu görevi yapacağım. İleriye yönelik başka bir göreve layık görürlerse ona da layık olmak için elimden gelen çalışmayı yapacağım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —