Tarih: 24.03.2024 10:58

CHP'Lİ FİLİZ GENCAN AKIN SEÇİMİ KAYBETTİ  GİBİ!

Facebook Twitter Linked-in

CHP'Lİ FİLİZ GENCAN AKIN SEÇİMİ KAYBETTİ     GİBİ!

CHP'de neler oluyor?

Belediye Başkan Yardımcılığı için içten, içe süren yarışa kendini kaptıran, CHP li Meclis Üyelisi adayları, mahalle toplantılarında boş kalan meydanları görmüyorlar bile! 

2019 mahalli seçimlerinde, Edirne'nin eski yerleşim bölgelerindeki mahallelerde, AKP karşısında ciddi oy kayıplarına uğrayan CHP liler, bu sefer kenar mahallelerde oluşacak oy farkını,(ki, an itibarıyla çok büyük olacağı görünüyor) yeni yerleşim bölgelerinde kapatacak kadar oy alamayacak gibi gözüküyor!

Bilgi ve tecrübeyi bir kenara itip, aday belirleme ön seçiminde, kendisini 908 oy geride bırakan ekiple yoluna devam eden, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Ciravoglu'nun talihsiz açıklamasıyla yakaladığı havayı maalesef kaybediyor!

Genel  Başkan Özgür Özel mitinginde ,Saraçlar caddesinin 1/4 nü dolduramayan CHP, dün (23 mart 2024 Cumartesi) toplantıya  yarım saat sonra gelen, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, Aylin Nazlı Aka için 200 kişilik Sivrikaya Lokantasını da dolduramadı!

23 mart 2024 Cumartesi günü, saat 14:00 de başlaması planlanan ve yarım saat sonra başlayan(!) CHP Kadın Buluşması toplantısına katılım sağlayan kadınların, büyük çoğunluğunun yaş ortalaması 60-75 yaş aralığında olması, akıllara 'gençlik nerede' sorusunu getirdi!

Çok değil, 5 gün önce seçimi kazanacak havayı yakalayan CHP, bu gün seçim olsa, 20 yıldır kaybetmediğini Edirne Belediye Seçimini kaybeder duruma geldi!

Beklenmedik sürpriz gelişmelerle, önü sürekli açılan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın'ın, 7 gün sonra yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanması için başka sürpriz kaldı mı ki?

CHP de olayların buralara gelmesinde payı olanlar, 7 gün içinde !şapkadan tavşan çıkartmak’ peşinde koşmak yerine, darılttıkları CHP lilere 'tut elimi' demeliler...Küstürdükleri CHP lilerin gönüllerini alamazlarsa; bu beceriksizlikleri, ömürlerinin sonuna kadar 'manda sonu' gibi peşlerinden gelir!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —