Tarih: 19.07.2018 20:41

ÇİZMEYİ AŞMA RECEP KARA!

Facebook Twitter Linked-in

ÇİZMEYİ AŞMA RECEP KARA!

Recep Baş Pehlivanım haksızlığa uğradın tamam...

Üzüldün kızdın ‘artık güreşemeyeceğim’ dedin o olmadı ama hadi o da tamam...

Ancak Hakemleri atayan Spor Bakanlığına, ‘bu işten elinizi çekin’ deme pehlivanlıgını gösteremeyerek(!) Bu güne kadar yapılmış en iyi güreş organizasyonu için ‘bu işi BELEDİYE yapamıyor’ demen Pehlivanlığına hiç yakışmadı.

Bu yaptığına kelimenin tam anlamıyla haddini bilmeyerek ‘ÇİZMEYİ AŞMAK’ denir!

657’nci Gelneksel Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde hakem hatası nedeniyle haksızlığa uğrayarak elenen Başpehlivan Recep Kara, ‘ benim için artık Kırkpınar bitmiştir’ diyerek yağlı güreşi bıraktığını açıklamıştı.

Açıklamalarına bir yenisini ekleyen Kara, “Kırkpınar'ın sil baştan yenilenmesi lazım. Kırkpınar, Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde yapılmalı. Edirne Belediyesinin de gücü yetmiyor. Böyle bir kültürü sadece Edirne Belediyesine teslim etmekle yanlış yaparız.” Diyerek kelimenin tam anlamıyla Çizmeyi Aşmıştır!

“Gelneksel  Yağlı Güreş Fedarasyonu kurulmalı ve yağlı güreşler, Güreş Federasyonundan bağımsız olmalı” deme olgunluğunu (cesaretini) gösteremeyen Recep Kara, Güreş Federasyonu tarafından atanan hakemlere olan kızgınlığının faturasını son yılların en iyi yağlı güreş organizasyonunu yapan Edirne Belediyesine kesmesi asla kabul edilecek bir tavır değildir!

Recep Kara unutmamalıdır ki; bu gün, 657 yıldır kesintisiz süren bir gelenekten bahsediyorsak, her halde ve her şartta  bu işi üstlenen Edirne ve Edirne Belediyesi  sayesinde bahsediyoruz.

Gelneksel  Yağlı Güreşlere musallat olan DOPİNG illetinden bu güne kadar hiç bahsetmeyen Kara... Kırkpınar Er Meydanının yenileme çalışmalarını, 3 yıldır bir türlü başlatmayan AK Partiye tek laf etmeden...Çayırın fiziki eksikliklerini tek tek sıralayarak, Edirne Belediyesini başarısız gösterme çabası pehlivanlıkla asla açıklanamaz!

Recep Kara keşke ‘sözümün arkasındayım’ dedikten sonra,” başka haksızlıklar olmaması için derhal Gelneksel  Yağlı Güreş Fedarasyonu kurulmalı ve yağlı güreşler, Güreş Federasyonundan bağımsız olmalı” diye bilseydin!

Tamam AA ya verdiğin demeçte bunu diyemedin...

Ama orada demişsin ya “Gerekirse Cumhurbaşkanımızla görüşeceğim” diye...

Hah işte... Sayın Cumhurbaşkanı seni kabul ederse ona de bari...

Sayın Cumhurbaşkanım, “Hakem hatalarından da, Gelneksel  Yağlı Güreşlere musallat olan DOPİNG illetinden de Gelneksel  Yağlı Güreş Fedarasyonu kurulmadan kurtulamayız”

HAYdi Başpehlivanım sana bu yakışır...    

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —