Tarih: 22.02.2016 14:14

EDİRNE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ SVILENGRAD BİSİKLET TURUDÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ SVILENGRAD BİSİKLET TURUDÜZENLEDİ

Cemrenin havaya düşmesiyle birlikte bisiklet turlarına kaldığı yerden devam eden Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Derneği, 21 Şubat Pazar günü pedalları, Bulgaristan’ın Svilengrad kasabasına çevirdi. Toplamda 70 kilometre yol kat eden EDOSK’lu bisikletliler, güzel havanın da tadını pedal basarak çıkardılar. EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gözet, “yeni dönem bisiklet turlarına 3 hafta önce başladık “ dedi.

 21 Şubat Pazar günü sabah saat 10.00’da Mimar Sinan Heykeli önünde toplanan 10 EDOSK bisikletlisi, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Kapıkule yolu üzerinden gümrüğe vardı. Önce Kapıkule, sonra da Kapitan Adreevo Sınır Kapısı’nda işlemlerini gerçekleştiren bisikletliler, Svilengrad’a vardıklarında burada yemek molası verdi. Svilengrad sokaklarında bisiklet sürdükten sonra Svilengrad’da kurulan pazarı gezip alışveriş yapan bisikletliler, saat 17.00 sıralarında başladıkları yerde turu tamamladı.

Toplamda 70 kilometre pedal çeviren EDOSK’lu bisikletliler, bir sonraki bisiklet turunda görüşmek üzere sözleşti.

EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gözet, yeni dönem bisiklet turlarına 3 hafta önce başladıklarını belirterek, “Çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da her Pazar günü bisiklet süreceğiz. Bu haftaki rotamız Bulgaristan’ın Svilengrad kasabası idi. 10 bisikletli arkadaşımızla birlikte çiçek açan ağaçlar arasında pedal çevirerek baharın yavaş yavaş gelişine şahit olduk. Kulüp olarak etkinliklerimizi sadece yurtiçi ile sınırlı tutmuyoruz. Elimizden geldiğince komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan’a da etkinlikler düzenliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —