Tarih: 02.08.2016 13:46

Edirne Milletvekili Seçimlerinde FETÖ Parmağımı Var

Facebook Twitter Linked-in

Haber : Orantisizhaber.com

Akşam gazetesinde çıkan FÖTO fişlemelerinde “Emir için, Tayyipçi, sakıncalı, ihbarlı. İtibarsızlaştırılmalı, önü kesilmeli.” Deniliyordu. Buradan yola çıkınca Emirin 1 Kasım’da aday gösterilmemesi FÖTO cular ve onların işbirlikçilerinin marifeti olarak gözüküyor.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Edirne Milletvekili seçilen Şemsettin Emir, FETÖ terör örgütü tarafından fişlenenler arasında yer alıyor ve onun için “Tayyipçi, sakıncalı, ihbarlı. İtibarsızlaştırılmalı, önü kesilmeli” yazan17 Ağustos 2014 tarihinde Akşam Gazetesi’nde “Edirne’yi fişlemişler” başlıklı haberinde, Edirne’de 2 bin 250 kişinin fişlediği dile getirilmişti.

Edirne’de 2 bin 250 kişi hakkında tutulan listede; rektörden gazeteciye, başsavcıdan öğretmene, avukattan memura ve siyasetçiye kadar her meslekten isimler vardı.

FÖTO Örgütü listesindeki isimler; “içki içiyor, namaz kılmıyor”, “cemaate yakın, kollanmalı”, “çok inatçı, tasfiye edilmeli”, “dindar, itibarsızlaştırmalı”, “korkak biri, üstüne gidilmeli” şeklinde sınıflandırılmıştı.”

Hatırlanacağı üzere 7 Haziran 2015 tarihinde milletvekili seçilen Şemsettin Emir, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerde aday gösterilmemişti.

Emir’in, terör örgüt tarafından fişlenmiş olması ve yeniden aday gösterilmeyerek, parti içerisinde önünün kesilmesi bu gün hala akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.

Yaklaşık 5 aylık Milletvekilliği görevini yaptıktan sonra, 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday gösterilmesi beklenen ancak, aday gösterilmeyen Şemsettin Emir’in önünün parti içerisinde kim ya da kimler tarafından kesildiği ise, halen belirsizliğini koruyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —