Tarih: 28.07.2015 16:28

EDİRNE SAĞLIKTA BİRİNCİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE SAĞLIKTA BİRİNCİ OLDU

89 Genel Sekreterlik arasından yapılan değerlendirmede Edirne’nin 1.sırada yer aldı 2015 yılı Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği başarı sıralaması, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından ilan edildi. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Genel Sekreterliklerin sağlık tesislerindeki durumunu yansıtmak için düzenlediği ve yayımlandığı karnelerde Edirne Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği birincilik karnesini aldı.  

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve bağlı sağlık tesislerinin; tıbbi, idari, mali, eğitim, kalite, hasta-çalışan güvenliği ve memnuniyeti, izlem, veri doğrulama ve kanıta dayalı gözlemsel değerlendirme karnesinde aldığı puanlara göre Edirne Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği birinci sırada yerini aldı.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Emrah Erten “İnsan sevgisi ile dolu, şefkatle, sabırla, özveri ile çalışan mesai arkadaşlarım; birincilik hepinizin ortak başarısıdır. Hepinizi tebrik eder,  teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Bizde Olay gazetesi ailesi olarak başarılarından ötürü Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Emrah Erten’in şahsında tüm çalışanları kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —