Tarih: 14.12.2023 22:22

EDİRNE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DERNEĞİ 'EDUM' KURULDU.

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DERNEĞİ 'EDUM' KURULDU. 

Kurucu Başkanlığını Şezai Nüfer'in yaptığı Edirne uyuşturucu ile Mücadele Derneğinin (EDUM) Başkan Yardımcılığını Ebru Akbaş, Genel Sekreterlligini Haydar Kalfa, Muhasip Üyeliğini Hüdanur Okuyucu, Saymanlığını Hamdi Sezerler, Basın ve Halkla  İlişkiler üyeliğini Tamer Sezer, Üyelikleri;İsmet Demir, Hafize Belge,Ali Tunç,İlhan Uçar, Mustafa Kamil Burgazlı, Cem Hatipoğulları ve Rafet Yapıcı üstlenirken, Denetim Kurulu Başkanlığını Murat Çaplı, Başkan Yardımcılığını, Recai Nüfer üyeliği ise Mehmet Linga üslendiler.

Edirne uyuşturucu ile Mücadele Derneğinin Dernek binasının açılış töreninde, Uyuşturucu ile Mücadele Federasyon Başkan Yardımcısı Hamdi Sezerler' de bulundu...

Başkan Şezai Nüfer, 'Derneğimize ilgili kanuni prosüdürleri tamamlayıp bbelgelerimizi ilgili makama teslim ettik...Bundan böyle tek amacımız uyuşturucu ve madde bağımlılarına yardımcı olmak ve onları topluma kazandırmak olacak.' Dedi.

Edirne uyuşturucu ile Mücadele Derneğinin (EDUM), Çavuşbey Mahallesi Atatürk Bulvarı Öznur İş Merkezi No 56 daki bürolarında hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —