Tarih: 07.01.2015 18:42

EDİRNE VALİSİNİN MUTLU GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE VALİSİNİN MUTLU GÜNÜ

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 2015 yılının ilk basın toplantısını İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait toplantı salonunda gerçekleştirdi. Vali Şahin, 2014 yılının son 6 ayında başarılı çalışmalarıyla Gururumuz olan jandarma, emniyet ve gümrük personeline teşekkür edip başarı belgesi ve altın hediye etti. 2015 yılının ilk basın toplantısını başarılı kamu personellerine vereceği ödül ve başarı beratlarına ayıran vali Şahin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 18 Aralık 2014 tarihinde Van'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonundan örnekler vererek, “söz konusu uyuşturucu operasyonunda bir Cumhuriyet Savcısı'nın da olması çok üzücü bir durum.” Dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlediği yılın ilk basın toplantısına, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kamuran Ersan, Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ve Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın da eşlik etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in Edirne Emniyet Müdürlüğü, Edirne Jandarma Komutanlığı ve Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personelinin son dönemlerde başarılı çalışmalar yapan memurları küçük altınla ödüllendirdiği toplantıda; Edirne polisinin suça bulaşmış 18 yaş altı gençlerle yaptığı mücadelede de gecen yıla oranla çok önemli bir ilerleme sağlandığını belirtti. İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü personellerimiz ülke çapında başarılı operasyonlar yapıp yüzümüzü güldürüyorlar. Diyen Şahin; bir gazetecinin sorusu üzerine; “7 Haziran 2015 te yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmayı şimdilik düşünmüyorum” diye cev




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —