-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
EDİRNE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET İŞÇİLERİ,İLK GENEL KURULLARINI YAPTILAR
Sağlık ve sosyal hizmet işçileri, Edirne Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nda bir araya geldi. Tek aday Özcan Özdemir başkan seçilirken, sendikanın geleceğine dair önemli mesajlar verildi.
EDİRNE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET İŞÇİLERİ,İLK GENEL KURULLARINI YAPTILAR 
Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası, Edirne Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Seçime tek aday olarak giren mevcut Şube Başkanı Özcan Özdemir ve ekibi, delegelerin oylarıyla göreve yeniden seçildi.
Genel kurula Genel Başkan Hakan Toy, Genel Sekreter Adem Sarıçoban, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Turgut ve Fırat Bayram ile İstanbul Şube Başkanı Nedime Mutlu Yıldırım da katılarak destek verdi. Konuşmalarda hem örgütlenmenin gücü hem de bölgeye yönelik hedefler vurgulandı.
Genel Başkan Toy, Edirne’nin sadece yerel değil, Trakya genelinde etkili bir merkez olacağını belirtti. TÜRSAM ve Emek Akademisi projeleriyle sendikal bilinç ve bilimsel çözüm üretme kapasitesinin artırılacağını dile getirdi.
Toplu iş sözleşmeleri süreci ve çalışma saatlerinin insani seviyelere çekilmesi gibi gündemlere de değinen Toy ve Sarıçoban, işçilerin vergi yükü ve eşitsizliklere karşı mücadelesinin süreceğini vurguladı.
Edirne Şube Başkanı Özcan Özdemir ve İstanbul Şube Başkanı Nedime Mutlu Yıldırım, şubenin kuruluş sürecinde yaşadıkları zorlukları ve bugüne ulaşmanın gururunu paylaştı. Edirne Şubesi’nin bölge için yeni bir başlangıç olduğu mesajı verildi.
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
MALİ MÜŞAVİR CEM KÜRKÇÜ YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
Yükleniyor




