Tarih: 17.03.2024 04:09

EDİRNE TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ (TİP) GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ (TİP) GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Türkiye İşçi  Partisi (TİP) Edirne İl Sekreteri Çağrı Tunç, Edirne Merkez İl Genel Meclis Üyeliği 1.nci sıra adayı Av Yağmur Sancar İşcanoglu, 2.nci sıra adayı Emekli Resim Öğretmeni Nalan Şahin Tabakoğlu, Havsa İl Genel Meclis Üyeliği adayı Emekli Astsubay Ali Dezcan ve Gezi Yazarı Emekli Anaokul Öğretmeni Sevdiye Dezcan gazetemizi ziyaret ettiler.
 

Seçim çalışmalarını Edirne Merkez mahalleleri köyler ve STK üzerine sürdürdüklerini söyleyen Türkiye İsçi  Partisi (TİP) Edirne Merkez İl Genel Meclis Üyeliği adayı Av Yağmur Sancar İşcanoglu,

"gittiğimiz yerlerde kendimizi tanıtıp, ilimiz genelindeki eksiklikleri, yapılan yanlışlıkları, çözüm önerilerimizi ve yapmak istediklerinizi anlatıyoruz.
Türkiye İşçi Partisinin Edirne örgütü olarak İl Genel Meclislerine yönelme sebebimiz, ranta ve talana karşı tavrımızı en iyi burada göstereceğimizdendir. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda,İl genel meclisinin görev alanında, soran,sorgulayan, araştıran ve çağdaş projeler üreten bir siyaset anlayışı ile çalışacağımızı anlatıyor ve oy istiyoruz." Diyor..

Türkiye İşçi  Partisi (TİP) Edirne Merkez İl Genel Meclis Üyeliği adayı Av Yağmur Sancar İşcanoglu; bu üne kadar, “Eskikadın Köyü,Çavuşbey Mahallesi,Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği,Emekli-Sen, Çocuk hakları derneği,Pazartesi Pazarı,Disk Genel İş,Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği,Edirne'nin Sesi gazetesi,Trakya Gazeteciler Derneği,Hudut Gazetesi,Edosk,Edirne Barosu,Batıekspres gazetesi,Eğitim-iş,Edirne Kent Konseyi,TMMOB Makine Mühendisleri odası,KESK eğitim-sen, Tabibler Odası,Eczacılar odası ve bugünde siz Edirne Olay Gazetesini ziyaret ettik. Seçimlere 15 gün kaldı, bu sürede ulaşabildiğimiz her noktaya erişip, partimiz Türkiye İşçi  Partisi (TİP) ve yapmak istediklerimizi ve ‘DEGİŞMEK ŞART’ diyoruz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —