Tarih: 11.01.2017 17:03

EDİRNEDE OKULLAR YARINDA (PERŞEMBE GÜNÜ) TATİL

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNEDE OKULLAR YARINDA (PERŞEMBE GÜNÜ) TATİL

Edirne vakliliği resmi sitesinden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle; “Edirne ili  merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 12/01/2017 PERŞEMBE günü eğitim öğretime 1 (Bir) gün ara verilmiştir.” Dendi. valilik ayrıca trafiğe araçlarıyla çıkacak sürücüleride uyardı; 'zincir, çekme halatı v.b. tedbirlerini almadan yola cıkmayınız!'

Edirne valiliğindan yapılan açıklamada şöyle dendi:

BİLGİLENDİRME

İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 12/01/2017 Perşembe günü eğitim öğretime 1 (Bir) gün ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 12/01/2017 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

VALİLİK  TRAFİĞE ARAÇLARIYLA ÇIKACAKLAR İÇİN DE UYARIDA BULUNDU.

Edirne valiliğindan yapılan uyarıda şöyle dendi:

“Yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Edirne kent merkezinden köylere ve ilçelere gidecek araçların zincir, çekme halatı v.b. tedbirlerini almadan yola çıkmamaları gerekmektedir. Önemle duyurulur.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —