Tarih: 02.07.2024 15:52

EDİRNE'DEN MASTERHCHEF'E

Facebook Twitter Linked-in

EDİRNE’DEN MASTERCHEF’E

Özel bir kanalda yayınlanan Masterchef (Mastırşef) yemek yarışmasına  katılan Edirne'de lokanta işleten Şenay Salam, yarışmada iddialı. Bir üst tura geçmek için mücadele verecek Salam, Edirne'yi gururlandırdı.

Programa  Edirne’ye özgü olan ‘’Gazi Helvası’’ile katıldı ve jürinin beğenisini topladı.

Güçlü rakipleri olduğunu ancak buna rağmen ilk turu başarılı bir şekilde geçtiğini belirten Salam, 
‘’Bu programa katılma amacım, Bilgi tabi ki, 'öğrenmek daha çok öğrenmek’' Bir lokanta işletiyorum. Ben bu programı daha önce de izlediğim için ve lokantam da olduğu için bana daha çok katkı sağlayabileceğini düşündüm ve programa katıldım. İlk turu tamamladım tahmin ediyorum ki ikinci turdayım’’ dedi.

‘’PROGRAM  İHTİYAÇLARIMIZI KENDİSİ KARŞILIYOR’’

"İlk seferde biz kendimiz konaklama, yol parası gibi ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz ilk olduğu için ama sonrasında program ‘’Kendi arabası ile alıp konaklayacak yer sağlıyor, programı yapıp dönüyoruz, sonra bizi arıyorlar’’ dedi.


Program formatı ise şu şekilde:  "İlk turda yemeği yarışmacılar seçiyor, malzemeleri kendileri temin ediyor, ilk turu geçtikten sonra ise süre tutuluyor, zaman kısıtlı, hangi yemeği yapacakları bilgisi veriliyor. Malzeme program tarafından sağlanıyor. ‘’

‘’KIZLARIM VE TORUNUM EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİM’’


Şenay Salam, 3 kız annesi, 1 torunu var. Kendisine ve şansına güvendiği için bu programa katıldığını belirten Salam, "Herkese şans diliyorum, ben programda olmaktan mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım. Büyük Şeflerin karşısında olmak tarif edemeyeceğim bir duygu. Kızlarım ve torunum beni çok büyük gururla izliyorlar. Destek sağladıkları için motivasyonum artıyor’’ İfadelerine yer verdi.

Haber:Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —