Tarih: 17.04.2014 17:06

EDOSK, KANO-KAYAK ETKİNLİĞİ YAPIYOR

Facebook Twitter Linked-in

EDOSK, KANO-KAYAK ETKİNLİĞİ YAPIYOR

Edirne Doğa Sporları Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, “bu yıl 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kulübümüz Edirne Doğa Sporları Kulübü ve Edirne'yi Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliği ile, Bulgaristan'ın Elhovo kentinden partnerlik yaptığımız Extreme Adventure Kulübü'nün katkılarıyla 17 Nisan Perşembe günü bu gün Meriç Nehri'nde KANO-KAYAK etkinliği gerçekleştireceğiz.” Dendi.

Açıklamada; “Meriç Nehri'nin Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte nehirler ve turizm olgusunu ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Hava şartları çok kötü olmadığı takdirde gerçekleştirmeyi planladığımız etkinlik, Karaağaç'taki Süleyman Demirel Fen Lisesi karşısındaki alandan başlayıp, Süvari Köprüsü'nde (Nato Köprüsü) son bulacak. Bir aksilik olmadığı durumda saat 17.00 ile 18.00 arası Meriç Nehri'nden geçmeyi hedefliyoruz.” Dendi.

EDOSK yönetimi Edirne'nin nehirleriyle barışması açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek; “bu etkinliğimizde tüm Edirne halkını aramızda görmek istiyoruz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —