Tarih: 12.06.2014 17:56

ENEZ’E CANSUYU

Facebook Twitter Linked-in

ENEZ’E CANSUYU

Edirne Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Edirne Belediyesi ile birlikte yürütülen “Cansuyu” projesi kapsamında Madde Bağımlılığı ile Mücadele için başlatılan bilgilendirme semineri Mithat Paşa İlköğretim Okulu Yöneticilerinden gelen talep doğrultusunda velilere yönelik seminer çalışması yapıldı. Edirne Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Hatice Barışıkdemir ile Edirne Belediyesi Evlilik ve İle Danışmanlık Birim Personeli Esra Selvi nin anlatımlarıyla gerçekleşen seminerde gençlerin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durulmasının önemiyle ilgili bilgi verdiler.

Uzm. Psik. Danışman Esra Selvi konuşmasında velilere  “çocuklarınız anne ve babalarından korkmasınlar başlarına bir şey geldiğinde yada bir hata yaptıklarında size rahatlıkla söyleyebilsinler yalan söylemek yada saklamak zorunda kalmasınlar sonrasında sorun daha büyüdüğünde haberiniz olur ve çözümü bazen daha zor olabilir” dedi .

Polis memuru Hatice Barışıkdemir velilerin çocuklarını takip etmelerini söyleyerek “kiminle arkadaşlık yapıyor nerde, okul durumu, devamsızlığını takip edin” dedi.

Okul idaresi ve veliler sunumdan dolayı teşekkür ettiler ve çok faydalı bilgiler edindiklerini söylediler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —