Tarih: 16.06.2024 18:20

ETB'DE TÜM GÜN KURBAN KESİMİ

Facebook Twitter Linked-in

ETB'DE TÜM GÜN KURBAN KESİMİ

Kurban Bayramının ilk günü itibariyle Edirne Ticaret Borsası Et Entegre Tesislerinde, yoğun bir katılımla sistemli bir şekilde kurbanlık hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Edirne Et Entegre Tesislerinde  yaklaşık 200 büyükbaş ve 100 adet de küçükbaş hayvan kurbanlık kesimi 130 kişilik tecrübeli ekiple yürütülüyor. 

"KURBANLIKLARIN KESİMİ İÇİN GÜN ÖNCESİNDEN SIRA NUMARALARI VERDİK"

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk yaptığı açıklamada bayram kapsamında yüzlerce hayvanın kesimini gerçekleştirdiklerini belirtti.

“  Kurbanlık kesim faaliyetini Edirne Ticaret Borsası Et Entegre Tesisleri‘nde yürütüyoruz. Çok yoğun bir kesimimiz var. Herhangi bir karışıklılığa yer vermemek amacıyla, kesimler için önceden sıra numaraları verdik. Bekletme alanlarımıza geldiğinde sıra numarası ile içeriye alıp, kesim işlemlerini yapıyoruz. "dedi

"TAMAMEN SIHHİ, HİJYENİK VE GÜVENLİ BIR ORTAMDA ÇALIŞIYORUZ."

Öztürk, "Tamamen sıhhi, hijyenik, güvenli bir ortamda kesim faaliyeti yapılıyor.  Kurbanlıkların karışma ihtimaline yer vermemek için barkod sistemini kullandık." dedi ve Bayram dileklerinde bulunarak açıklamayı sonlandırdı.

Haber: Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —