Tarih: 11.04.2009 15:21

Fatih mahalleliler tedirgin...

Facebook Twitter Linked-in

 

fatih mah muhtarıFatih mahalleliler tedirgin...

 

Seçimleri kaybettikten sonra muhtarlık binasını boşalan eski muhtar Ramazan Tanman; muhtarlılıktan ayrılırken beraberinde binlerce Fatih mahalleliye ait kayıtların ve vatandaşlık bilgilerinin bulunduğu bilgisayarı ve bilgisayar kayıtlarını da götürünce, Fatih Mahalleliler tedirgin oldular.

Kendisine ait olduğu gerekçesiyle binlerce Fatih Mahallelinin kayıtlarının da bulunduğu bilgisayarı söküp alan eski Muhtar Tanman yüzünden; başvurulara cevap veremeyen Fatih Mahallesi yeni Muhtarı, Bilal Ürer; "en kısa süre içersinde yetkililere başvurup eski muhtarda kalan mahallelilerinin nüfus ve ikamet bilgilerinin iadesini sağlayacağım. Şuan kendi imkânlarımla bilgi işlem sistemini kurmaya çalışıyorum. En kısa zaman zarfında Fatih Mahallelilerin kaygılarını ortadan kaldıracak ve mahallelilerime ait bilgileri güven altına alacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." Dedi

Hizmet süresi bitmesine rağmen mahallelilerinin kimlik ve ikamet bilgilerini hangi amaçla elinde bulundurduğu anlaşılamayan eski muhtar Tanman; Fatih Mahallelilerin korkulu rüyası haline geldi.

 Konuyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz vatandaşlar; yetkilileri göreve çağırıyoruz. Ramazan Tanman; bir an önce bize ait bilgileri kopyalarıyla birlikte Yeni muhtarımıza ya da yetkililere teslim etmesini sağlasınlar. Dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —