Tarih: 23.05.2024 12:00

FİLİZ GENCAN AKIN; BİLGİLİ, KARARLI YÜKSEK PERFORMANSLI BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

FİLİZ GENCAN AKIN; BİLGİLİ, KARARLI YÜKSEK PERFORMANSLI BAŞKAN 

YAZI-YORUM: HAMZA YASA 

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ilk basın toplantısını göreve seçildikten 53 gün sonra, Edirne Belediyesi Meriç Sosyal Tesislerinde yaptı.

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sorulan bütün sorulara tatmin edici, samimi ve dürüstce cevaplandırdı.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, toplantıya katılan basın mensuplarına verdiği cevaplarla, Edirne Belediyesinin sorunlarını bildiğini, çözüm için öncelik sırasına göre tasnif ettikleri sorunları, mevcut personel ile yüksek performansla çalışarak çözeceklerini ifade etti.

Edirne Belediyesinin kadrolu memur ve  işçilerin 700 civarında olduğunu ve iki belediye şirketinde 1400 işçi çalıştığını ifade eden Filiz Gencan Akın, Belediyenin personel fazlası olduğunu kabul ettiğini, ancak işçi çıkarmak gibi bir niyeti olmadığının, görevini layıkıyla yapan herkese çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Türkiye'deki bütün belediyeler gibi Edirne belediyesinin de borçları olduğunu, ancak bütün borçların altında çıkabilecek imkan ve kararlılığı olduğunu altını çizen Gencan Akın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile seçim öncesinden bu yana sürekli irtibat halinde olduğunu belirterek, AB fonları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iş gücünün yansımalarını çok yakında Edirne'de hep birlikte göreceğimizi ifade etti.

İçme suyu,Altyapı ve üst yapı ile ilgili Kırkpınar'dan sonrasını işaret eden Filiz Gencan Akın,basının karşısına çıktığı ilk toplantıda, bilgili,kararlı ve yüksek performanslı bir başkan görüntüsü verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —