Tarih: 06.07.2024 13:45

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ SELİM AK'IN YENİ MARİFETİ!

Facebook Twitter Linked-in

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ SELİM AK'IN YENİ MARİFETİ!

HAMZA YASA:YAZI-YORUM

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, desteklediği aday seçimi kazanmayınca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu -ASKF- nin kongre tutanaklarını 22 gündür imzalamıyor!

8 Haziran 2024 cumartesi günü yapılan Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16.. ncı genel kurulunda beyaz liste ile şecime giren Muzaffer Yıldırım 225 delegenin oy kullandığı seçimde 117 oy olarak 107 oy alan rakibi Ayhan Dinç karşısında seçimi kazanmıştı.

Seçimi kazanan yönetim 14 Haziran 2024 Cuma günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne evraklarını eksiksiz hazırlayıp teslim ettiler.

Buraya kadar her şey tamam…

Ne hikmetse Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Akın desteklediği Ayhan Dinç seçimi kazanamayınca 22 gündür genel kurul evrakları imzalanmadı.

  Bu süreçte İl Müdürü Selim Ak'a ulaşmaya çalışan Muzaffer Yıldırım ve ekibi bir türlü Ak'a ulaşamazken (!) birkaç kez denemeden sonra, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü  Murat Ulaşdır'a ulaşabilmişler. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde 'Tayyi Mekan'(!) sorumlusu Şube Müdürü Murat Ulaşdır'a evrakların akıbetini sorduklarında şu cevabı almışlar:

 "Ayhan Dinç Edirne 1.Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak seçimin tüzüğe aykırı olarak yapıldığını öne sürerek dava açmıştır. Aynı zamanda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ne dilekçe vererek genel kurulun tüzüğe aykırı yapıldığını belirtmiştir. İl Müdürlüğü bu dilekçeye istinaden tüm evrakların tamam olmasına rağmen Gençlik Spor Bakanlığına görüş sorup netice beklemektedir."

Oysa Muzaffer Yıldırım'ın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim ettiği evrakların içerisinde, genel kurulda tüzükle ilgili çekincelerin ortadan kaldırılması için verilen bir önerge ile genel kurulda görüşülecek maddeler sıralaması değiştirilmiş ve ilk madde olarak delege sayısı ile ilgili yapılan değişikliklerle ilgili oylamada, şikayetçi Ayhan Dinç dahil herkes oy birliği ile ilgili maddeyi kabul ettiği konusunda bilgi de olduğu biliniyor!

Meselenin özünde Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak'ın desteklediği adayın kazanabilmesi için bakanlıktan siyasi yardım talebidir! 

Bekleyip göreceğiz.... Geleneksel Yağlı Güreşlerin Nirvanası Kırkpınar'a gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı bu konuda ne söyleyecek?  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —