Tarih: 23.06.2024 14:42

GÖLETTE TEHLİKE KAPIDA!

Facebook Twitter Linked-in

GÖLETTE TEHLİKE KAPIDA!

Şükrüpaşa Mahallesinde bulunan Barış Parkı olarak geçen Gölette çocuklar sıcaklarda serinlemek ve yüzmek için günlerdir havuza giriyor. 
 

Göletin denetimsiz olması, bir yetkilinin olmaması çitlerin kırık olması ve vatandaşların çitlerin arkasından gölete yakın oturması tehlike arz ediyor. Gece piknik için gelen vatandaşlar çitlerin arkasından suya yakın yere sandalye koyarak oturuyor. Gündüz ise bir kaç çocuk gölete gelip suya atlayıp yüzüyor. Çocuklar için göletin pis olması sıhhi açıdan tehlike barındırıyor. 

 

Biz Edirne Olay Gazetesi olarak vatandaşlara bu durum hakkındaki fikirlerini ve taleplerini sorduğumuzda; " Gölet mevkiide oturanların suyun pis bakımsız ve kötü kokmasından şikayetçi olduklarını, gölette her türlü çöplüğün bulunduğunu, suyun yeşil ve bakımsız olduğunu, gece serin zamanda piknik için geldiklerinde bazı çitlerin kırık olmasından kaynaklı çocukların suya düşüp boğulma tehlikesi geçireceğinin korkusunu, hiçbir görevlinin bulunmadığını, çocukların gündüz gölette yüzmelerini gerekli merciilere şikayetçi olduklarını ancak hiçbir yaptırım olmadığı" geri dönütünü aldık.

“EDİRNE BELEDİYESİ TEDBİR ALMALIDIR” 

Edirne Belediyesi'nin bu denetimsizliğine ve tedbir almamasına yakınan vatandaşlar bir an önce tedbirlerin alınmasını dilediler.

 

Haber:Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —