Tarih: 27.08.2024 09:59

HASAN BAŞOĞLU MOLLA KASIM'INA DOĞRU GİDİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

HASAN BAŞOĞLU MOLLA KASIM'INA DOĞRU GİDİYOR! 

 

HAMZA YASA: YAZI-YORUM 

Diyanet İşleri Başkanlığınca Bayburt ve Edirne'de yapılan idari soruşturmalar sonucunda görevinden alınıp, Ankara'ya çağrılan eski Edirne Müftüsü Hasan Başoğlu,50 gün sonra nihayet bugün gidiyor. 

 

Hasan Başoğlu Bayburt'tan Edirne'ye gelirken beraberinde getirdiği müftülük personelini de Ankara'ya  götürecek mi bilinmez ama Tıpkı Bayburt'tan Edirne'ye gelirken arkasından "manda sonu" gibi getirdiği birçok şaibeli işlerinide Edirne'den Ankara'ya doğru sürüyerek götürecek! 
 

Edirne'deki bazı gazetecilere gönderdiği mesajda;"Maalesef 32 yıllık devlet memurluğumda görmediğim bir çok olumsuzluğu Edirne ilindeki görevimde gördüm, son bir yılda, kendimi ifade edecek, sorunlara çare üretebilecek bir dayanak bulamadık."Diyerek sitem ederek, kerhen de olsa helallik isteyen Başoğlu, mesajını bir bölümünde, Edirne'de "Şeytan taşkamaktan, Tavaf edemedik." Demiş!? 'Taşkamak' ne demekse artık... Anlaşılan o ki Edirne'de şeytanla fazladan yüz göz olmuş! Tavaf ona nasip değilmiş! Yazık…
 

Neyse artık olan oldu...nihayet tayin emri çıktıktan 50 gün sonra Edirne'yi terk ediyor! 

 

Buradan Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; Öncesi ve son 50 günlük icraatları, yaptığı her atama, disiplin soruşturması, satın alma hûlesa her yaptığı iş tek tek incelenmelidir! 
 

Satın alma değişken; Bayburt Müftülüğü görevindeyken yaptığı gibi(!) Müftülük binasına, Samsun, Canik'ten ASPA/ ASYA ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİNDEN almaya çalıştığı Milyonlarca Liralık  Halı,Büro Koltukları,Sedir Takımları gibi büro tefrişatını mutlaka incelenmelidir!
 

Birkaç müftülük personeli dışında aradığı desteği Edirne'de bulamadığını iddia eden Hasan Başoğlu, Milyonlarca Liralık büro tefrişatını Edirne'de bulamadı, tamam. Kırklareli,Tekirdağ'da bulamadı, onunda anladık. İstanbul'da da mı bulamadı ki, Bin Kilometre öteden Samsun Canik'ten teklif mektubu aldı?

 

Bundan sonrası başkanlığın bu işi... Başoğlu, nihayet arkasında 'manda sonu' gibi iz bırakan icraatları ile Molla Kasım'ına doğru gidiyor!








 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —