Tarih: 02.09.2014 14:27

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN ERİKLİ'YE SEMT POLİKLİNİĞİ VE 112 İSTASYONU

Facebook Twitter Linked-in

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN ERİKLİ'YE SEMT POLİKLİNİĞİ VE 112 İSTASYONU

Edirne'nin Keşan İlçesine Bağlı Erikli köyü Semt Polikliniği ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun protokolü Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Mercan Ticaret Ltd. Şti adına hayırsever Müjgan Mercan tarafından Valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı. Mercan Ticaret Ltd. Şti adına protokole imza atan Müjgan Mercan, Biz daha öncede Keşan ilçemize sağlık alanında bağışlarda bulunduk. Erikli bölgesinin en büyük ihtiyacı olan Semt Polikliniği ve 112 Acil Sağlık Hizmetler istasyonunu rahmetli eşim Kerami Mercan adına yapmaya karar verdik” dedi

Trakya ve Edirne'de turizmin gözde bölgelerinden olan Edirne'nin Keşan İlçesine bağlı Erikli köyüne Mercan Ticaret Ltd. Şti tarafından  “Keşan Devlet Hastanesi Erikli Semt Polikliniği ve 112 Acil Hizmetler İstasyonu yapılacak. Edirne Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Dursun Ali Şahin, “Saroz körfezi ve Erikli turizm açısından Edirne'nin gözbebeği. Erikli'nin nüfusunun yaz aylarında 80 bin civarında olduğunu biliyoruz, böylesine yoğun bir nüfusun olduğu bölgede sağlık hizmetlerinin daha iyi verilmesi gerekiyordu ve devreye sizler girdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum, takdire şayan bir hizmet yapıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Edirne Valisi Dursun Ali şahin ve Müjgan Mercan tarafından protokol imzalandı. Semt Polikliniği ve 112 Acil Hizmetler İstasyonu'nun en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —