Tarih: 24.05.2024 12:12

İL MÜDÜRLERİ -ASKF-SEÇİMLERİNE NEDEN MÜDAHİL OLUYORLAR?

Facebook Twitter Linked-in


 

İL MÜDÜRLERİ -ASKF-SEÇİMLERİNE NEDEN MÜDAHİL OLUYORLAR?
 

HAMZA YASA:YAZI-YORUM

İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak ve ekibi ile İl Emniyet Müdürlüğünden bir ekip, Edirne ASKF seçimleri için -özelikle Salon Sporları Kulüplerini- kapı kapı gezip, adaylardan Ayhan Dinç için oy istiyorlarmış (!)

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Camiası Kulislerinde, bu günlerde en çok konuşulduğu 'iddia edilen' konu bu!

İddialar doğruysa(!) 

Devletimizin iki güzide kurumunun yetkilileri, durumdan vazife mi çıkarttılar bilemiyorum... Ama birileri çıkıp; "Bütün işleriniz bitti sıra Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu -ASKF- seçimlerine mi geldi? demeden, ASKF seçimleri için gösterdikleri performansı Kırkpınar'a ve asli görevlilerine saklasalar iyi olur diye düşünüyorum. 
 

Edirne TFF il Futbol Temsilcisi Yavuz Çiroz' un iddialarına göre(!), ilimiz Amatör Futbol sahalarında yaşanan olayların, güvenlik zaaflarının, tamamının sorumlusu olan 'kerameti kendinden menkul' İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim Ak'ın asli görevi ile ilgili ne kadar alakalı olduğunu ve işini nasıl yaptığı malumunuz da... Emniyet Müdürümüz Onur Karaburun'un bilgisi var mı? Bilmiyorum ama İlimiz Emniyet Müdürlüğü Edirne ASKF seçimlerine neden ve nereden bulaştı anlamakta zorluk çekiyorum!
 

Yıllardır bu işlerin içinde olan biri olarak, bana soranlara hep şunu söylemişim dir, "niçin ve kime destek verdigiinizi biliyor musunuz?"

 

Neyse...

'Okuldan Spora'projesi kapsamında ilimiz genelinde sokaklarda çocuk bırakmayan, çocuklarımızın eğitimi ve sosyal aktiviteleri ile birebir ilgilenen, ilimiz Valisi Sayın Yunus Sezer'e, ASKF seçimleri öncesinde, yapılan kulislerdeki iddiaları(!) söyleyen ya da söyleyecek kişi-kişiler yoksa diye... ben buradan söyleyeyim dedim.

 

Kulisler kaynıyor! Sıkıntı büyük...







 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —