Tarih: 31.01.2024 15:56

İLÇEMİZİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

CHP İpsala Belediye Başkan Adayı Cenan Tetik partisinin  gençlik kolları başkanlığının düzenlediği toplantıda gençlerle buluştu.
İpsala CHP İlçe Başkanı Mıstık Ak, İpsala İl Genel Meclis Üyesi İsmail Alış ve Belediye Başkan Adayı Cenan  Tetik, CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıda gençlerle bir araya geldi. Gençler, Tetik’e desteklerini ifade ederek seçim sonuçları açıklanana kadar yanlarında olacaklarını belirttiler.
Tetik, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim sürecinde gerçekleştirecekleri saha çalışmalarıyla İpsala’ya önemli bir etki bırakacaklarını vurguladı.
İLÇEMİZİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ
İpsala Belediye Başkan Adayı Cenan  Tetik, “İpsalalı gençlerimizle buluştuk.Çok güzel bir geceydi sizlerle tekrar bir araya gelmek için heyecanla bekliyorum.  İlçemizin geleceğini birlikte şekillendireceğimiz bu buluşmada, fikirlerinizi duymak ve enerjinizle ilçemizi daha da güzelleştirecek. Hep birlikte hareket ederek, gençliğimizin potansiyelini ortaya çıkaracağız. Geleceği birlikte inşa etmek için sabırsızlanıyorum! Unutmayın, birlikte daha güçlüyüz” dedi.
                                                                                                                      
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —