Tarih: 05.08.2014 14:29

İPSALADA BESİCİLİK MAHALLE ARASINDAN MODERN AHIRLARA TAŞINACAK

Facebook Twitter Linked-in

İPSALADA BESİCİLİK MAHALLE ARASINDAN MODERN AHIRLARA TAŞINACAK

“Hayvancılığı şehir dışına taşıyarak kuracağımız modern ahırlarda gelişmesine yardımcı olabiliriz. Bunları hayvan sahipleriyle tartışacağız. Hayvancıların görüşlerini alacağız. Onların görüşlerini almadan bir adım atmamız söz konusu olamaz.” Diyen İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman; bu akşam yapılacak toplantıya, Evlerinin bahçesinde, mahalle aralarında besicilik yapan bütün hayvan sahiplerini toplantıya davet etti.

İpsala Belediyesinin hayvan sahipleri ile gerçekleştireceği toplantı Salı akşamı (bu akşam)Belediye Düğün salonunda yapılacak. Saat 21.00’de başlayacak toplantıda hayvancıların sorunları ele alınacak ve modern hayvancılık için yapılacak ahırlar konusunda görüş alışverişinde bulunulacak.

MODERN AHIRLAR YAPILACAK

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bu akşam yapacakları toplantının önemine dikkat çekerek; “İpsala merkezinde büyükbaş hayvancılık yapan insanlarımıza daha modern şartlarda hayvancılık yapabilmeleri için neler yapabiliriz? Hayvancılığı şehir dışına taşıyarak kuracağımız modern ahırlarda nasıl gelişmesine yardımcı olabiliriz. Bunları tartışacağız. Hayvancıların görüşlerini alacağız. Onların görüşlerini almadan bir adım atmamız söz konusu olamaz.” dedi.

“TOPLANTIYA BEKLİYORUZ”

Bu akşam yapacakları toplantının önemli olduğunu ifade eden Kerman,  “İpsala merkezinde hayvancılık işiyle uğraşan insanlarımızı bu toplantıya mutlaka bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —