Tarih: 27.08.2024 15:00

KARAAĞAÇ ARDA SPOR YENİ SEZONA YENİ YÖNETİMLE GİRİYOR

Facebook Twitter Linked-in

KARAAĞAÇ ARDA SPOR YENİ SEZONA YENİ YÖNETİMLE GİRİYOR
 

Türkiye Kadınlar 3.Ligi ve Edirne 1.Amatör Futbol Liginde mücadele eden Karaağaç Arda Spor Kulübü Başkanı Aytaç Feda düzenlediği basın toplantısında yeni yönetim kurulu üyeleri  basına tanıttı.

 

Başkan Aytaç Feda'nın 'OLİN' sponsorluğunda, Edirne Valisi Yunus Sezer'in büyük desteği ile bir araya getirdiği, Edirne iş insanları, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum örgüt temsilcileri ve üst düzey bürokratlardan oluşan Karaağaç Arda Spor Kulübü yeni yönetiminde;

Emre Tokluoğlu-Tamer Karadağ-Zati Çerkez-Ertuğrul Tanrıkulu-Fevzi Pekcanlı-Ezgi Yavuz Aslan-Çiğdem Gegeoğlu-Figen Feda-Olcay Şentürk-Emre Promet-Caner Tuna-Doğukan Yılmaz-Fuat Karaca-Mustafa Kutlu-Cesur Pakarda-Hüryan Hatikler-İsmail Bilgi-Hakan İnci-Murat Bulut-Abdullah Dönmez-Tuhanan Ule-Yalçın Günal-Ethem Midilli-Mehmet Tokluoğlu var.

 

Altyapı için Futbol Spor Okullarına  önem vereceklerini açıklayan başkan Aytaç Feda, Karaağaç Arda Spor spor okulları sorumluluğuna yönetim kurulu üyesi Yalçın Günal'ı getirdiklerini söyledi.

 

Önceliklerinin kız Futbol Spor Okulu olduğunun altını çizen Feda, "amacımız bölgemizdeki kız çocuklarını spora yöneltmek ve kız futbol okulumuzda yetiştirerek profesyonel takımımızda oynatmaktır"" dedi

 

Başkan Aytaç Feda,Edirne Karaağaç Arda Spor Sdad'ı nın bu yıl projeye alınıp yapımına başlaması ile ilgili çalışmalarından dolayı Edirne Valisi Yunus Sezer ve MHP İl Başkanı Karaağaç Arda Spor yönetim kurulu üyesi Emre Tokluoğlu'na teşekkür etti.

 

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kulübü’ne destek vermeye devam edeceklerini belirten, Edirne OLİN Yağ Sanayi Türkiye Pazarlama Satış Müdürü Melih Kirişada,“Karaağac Arda Spor ile 2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. Bu yıl da tekrar destekleme kararı alık. Buradaki tüm amacımız gençlerimizin spora yönelmesi, sıkıntılı süreçlere girmemeleri dir. Edirne Olin Yağ Sanayi’nin amacı budur.  Hepimizin destekleri ile değerli iş insanlarının destekleri ile bu senede umarım kulübümüz, Edirnemizi güzel bir şekilde temsil ederler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —