Tarih: 04.08.2024 19:01

KATİPOĞLU TAŞ FIRINLI KASAP RESTAURANT HİZMETE GİRDİ!

Facebook Twitter Linked-in

KATİPOĞLU TAŞ FIRINLI KASAP RESTAURANT HİZMETE GİRDİ!

Şükrü Paşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi No:9 ‘ da,  3 Ağustos 2024 tarihinde açılışı gerçekleştirilen ve Edirne’ de bir ilk olan Taş Fırınlı Kasap Restaurant hizmete girdi.

  Taş Fırınlı Kasap Restaurant’ın sahibi, 1 kız ve 1 erkek çocuğu babası olan Kasap Yücel Çınar, Eşi Gülbahar Çınar ve Oğlu Yusuf Şahin  Çınar ile birlikte Taş Fırınlı Kasap Restauran’ta mükemmel lezzetleriyle dilediğinizi ister pişirip, isterseniz pişirmeden hizmete sunuyor.

 4 senedir bu hizmetin hayalini kuran ve 25 senedir kasaplık yapan Yücel Çınar, hayaline büyük emekler sonucu kavuştuğunu şu sözlerle dile getirdi;

“ Böyle bir işletmeyi 4-5 yıldan beri açmanın hayalini kuruyordum. Hep çalışmalar yaptık.Hayalimize kavuştuk. Taş fırınlı kasapta istediğiniz güveç çeşitlerini yapıyoruz.Izgaramız var aynı şekilde dilerseniz ızgara yapıyoruz. Meze, tavuk, et çeşitlerimiz var. Alkol satışımız yok. İsterseniz burada yiyebilirsiniz isterseniz de eve götürebilirsiniz.Biz evlere servis yapmıyoruz. Telefon edip sipariş verirseniz biz pişiriyoruz müşterilerimiz de gelip alıyor. Kilo bazlı çalışıyoruz.Pişirme ücreti almıyoruz. Müşterilerimizin istediği her şeyi yapıyoruz. İşletmemizi daha da geliştirmek istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Katipoğlu Taş Fırınlı Kasap seçtiğiniz eti ücretsiz ister taş fırında isterseniz de ızgarada size ücretsiz pişirerek sunuyor.

 

 

Dilerseniz oturup yiyebileceğiniz masalar bulunuyor. Dilerseniz de pişmiş şekilde alıp götürme hizmeti sunuyor.  Kasap Yücel Çınar, 0531 622 70 85 numaradan müşterilerin sipariş için iletişime geçmelerini dile getirdi.

Haber:Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —