Tarih: 04.07.2024 12:46

KIRKPINAR'DA BÜYÜK REKABET

Facebook Twitter Linked-in

KIRKPINAR'DA BÜYÜK REKABET

663’ncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne çok sayıda pehlivan, ülkemizin her yerinden gelerek yağlı güreşin nirvanası Kırkpınar'a katılmak için kayıt yaptırdılar.

Bu yıl 663’ncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri bugün itibariyle büyük bir rekabetle başlıyor. Kırkpınar’da tüm boylarda mücadele edecek pehlivanlar, Mimar Sinan Kapalı Spor salonuna kimlik belgeleriyle gelerek , kuralarını çektikten sonra kayıt yaptırdı.

Bugün Sarayiçi Er Meydanı’nda ön elemeler saat 13.00’da başlayacak ve 7 Temmuz’da heyecan dolu büyük finalle beraber Türkiye’nin 663’ncü Kırkpınar Başpehlivanı belirlenecek. Akşam sarayiçinde eğlenceler olacak.

"BİR YIL BOYUNCA HAZIRLANDIK"

Kocaeli’den katılan, Kırkpınar’da büyük Orta boy mücadele edeceğini dile getiren Selçuk Kılıçarslan, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün kuralar çekiliyor. Minik boydan baş boyuna kadar tüm boylarda kuralar çekiliyor. Bugün öğleden sonra ön eleme güreşleri olacak. Başpehlivan baş altı ve büyük orta, cuma günü de küçük boylardan güreşler olacak ve Pazar günü sonuçlanacak. Ben büyük orta boyunda iddialıyım. Çalıştık, bir yıl boyunca güreşler için geldik.Allah’ın takdiri ile güreşmeye geldik.” dedi

Haber:Cansel Pelvanoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —