Tarih: 11.08.2024 20:06

LARİ CAMİSİ'NDEKİ PİSLİĞİN ARKASINDA KİM-KİMLER VAR?

Facebook Twitter Linked-in

LARİ CAMİSİ'NDEKİ  PİSLİĞİN ARKASINDA KİM-KİMLER VAR?

 

HAMZA YASA: YAZI-YORUM 


Bugün ki konumuz daha önce de dile getirdiğimiz Lari Caminin Tuvaletlerinin pisliği! Yani B.KTAN bir konumuz var!

Öyle böyle değil... Cami cemaati ve çevre esnafını tuvaletlerin bakımsızlığı ve pisliği ile yıldıran tuvaletçi Hüseyin Cambaz, aylardır doğru dürüst temizlik yapmadığı için tuvaletler mikrop yuvasına dönmüş vaziyette!

 

 

Daha önce caminin elektriğini ve suyunu  kaçak (!)kullanıp. -kadın-tuvaletleri "Kaçak Göçmenler hamamına"çeviren Hüseyin Cambaz, şimdilerde mikrop yuvası haline gelen pislik içindeki tuvaletlerde; Bal, Zeytinyağı, yumurta ve Tereyağı gibi mutfak malzemeleri satıyor!

Uzun zamandan beri yatsı namazından önce Lari camii tuvaletlerini kapatan Hüseyin Cambaz, cami cemaatini zor duruma sokuyor!

 

 

Cuma günleri cami cemaatinden bazı hayırseverlerin, cemaatin  içmesi için kapıya bıraktıkları su kolilerine  musallat olduğu iddia edilen Hüseyin Cambaz, nasıl oluyorsa; ne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, ne Müftülük ne de Valilik tarafından hiçbir şekilde kontrol altına alınamıyor!

Turistlerden fazla para aldığı ve hiç fiş kesmediği söylenen Hüseyin Cambaz'ın, uzun zamandır yanında çalıştırdığı Osman Özdemir isimli çalışanını da sigorta yaptırıp yaptırmadığı ise tam bir muamma!

Arada bir cami personeline ve cemaatten bazı kişilere, kedi gibi miyavlayarak "hani bana karı bulacaktınız" diye yılışması bir yana Hüseyin Cambaz, İddialara göre 2 yıldan bu yana vakit namazlarını bırakın bir kenara, Cuma namazlarında bile camiye gelmeyen(!) Lari Camii Yaşatma derneği yöneticileri ile işlerini yürüttüğü söyleniyor!

Bütün söylentiler bir yana biz Edirne Olay Gazetesi olarak soruyoruz; Lari Camisi Tuvaletlerindeki Bu Pisliğin Arkasında Sadece tuvaletleri çalıştıran Hüseyin Cambaz mı var? Ya da kim- kimler var?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —