Tarih: 06.01.2016 11:11

MERİÇ VE PİRİNCİ PERŞEMBE AKŞAMI RUMELİ TV DE

Facebook Twitter Linked-in

MERİÇ VE PİRİNCİ PERŞEMBE AKŞAMI RUMELİ TV DE

Rumeli TV Ekranlarında her hafta Perşembe yayınlanan ‘’Recep Dural ile Trakya Havası’’ programının bu haftaki konukları (7.1.2016 Perşembe-yarın) Meriç Ziraat odası Başkanı aynı zamanda Akıncılar köy Muhtarı Ömer Ergin ve Meriçli Müzisyenler olacak. Programda Meriç ilçesi ve köyleri tanıtılırken yörenin temel geçim kaynağı olan pirinç’te anlatılacak.

Rumeli TV de her hafta Perşembe akşamı 20:30 da Canlı yayınlanan ve genç program yapımcısı Recep Dural’ın hazırlayıp sunduğu Trakya Havası programında Meriç ilçesinin tanıtımı ve özellikle Meriç’in Pirincini tanıtacaklar. Meriç Ziraat Odası Başkanı ve Akıncılar Köy Muhtarı Ömer Ergin Yaptığı açıklamada;’’ biz kültürümüz tanıtma adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Onun için uzak veya yakın bakmadan her yerde tanıtmaya hazırız. Zaten Rumeli TV Bölgemizde yoğun bir şekilde izleniyor. Bizde recep kardeşimin programına katılalım hem müzisyenlerimiz hem de Meriç’imizin pirincini tanıtalım dedik. İnşallah 7 Ocak Perşembe günü 20.30 da canlı yayında olacağız. Tüm Edirneli hemşerilerimizi Rumeli TV İzlemeye davet ediyorum’’ dedi.

Rumeli TV Trakya Bölge Koordinatörü ve Program yapımcısı Recep Dural;’’ kim bizim kültürümüze hizmet ediyorsa onun önünde saygı ile eğilirim. Onun için kim yöresini kültürünü tanıtmak istiyorsa bizim kanalımızın kapısı her zaman açık. Rumeli TV olarak biz her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Bu haftada Meriç pirinci ve kültürünü tanıtacağız. Gelmek isteyen dernek, belediye, muhtarlık ve odaları bekliyoruz’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —