-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,99% 0,00
-
GRAM ALTIN
7298,01% -0,52
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
MHP’de hedef 15 bin üye
Her hafta partinin önde gelen ismini Edirne’ye davet ederek önemli konularda bilgilendirme konferansları düzenleyen MHP Edirne İl Teşkilatı adına bir açıklama yapan İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek, yönetim olarak hedeflerinin Edirne
MHP'de hedef 15 bin üye
Her hafta partinin önde gelen ismini Edirne'ye davet ederek önemli konularda bilgilendirme konferansları düzenleyen MHP Edirne İl Teşkilatı adına bir açıklama yapan İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek, yönetim olarak hedeflerinin Edirne'de 15 bin üye sayısına ulaşmak olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Teşkilatı çıtayı yükseltti. Hafta sonunda ETSO konferans salonunda partinin Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın katılımıyla bir konferans gerçekleştirecek olan MHP Edirne İl Teşkilatı adına bir açıklama yapan İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek, partinin üye sayısını 15bine yükseltmek istediklerini söyledi. Çalışmaların tüm il genelinde tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Şimşek, "Her geçen gün biraz daha artan üye sayımızı göreve geldiğimiz günden bu yana iki katına çıkararak 7 binlere getirdik. Hedefimiz Ağustos 2010 itibariyle MHP'nin Edirne'deki üye sayısını 15 bine çıkartmak" dedi.
"HALK OSMAN DURMUŞ'U İSTİYOR"
Her hafta partinin önemli isimlerini Edirne'ye getirerek ülke gündemine ilişkin önemli konularda konferanslar düzenleyen MHP Edirne İl Teşkilatı'nın bu hafta partinin grup başkanvekili Şandır'ı getireceğini söyleyen Şimşek, "Pazar günü Sn. Şandır saat 14.00'te ETSO konferans salonunda Edirnelilerle bir araya gelecek. Ardından da ETV'de canlı yayına katılacak. Daha sonra Sn. Şandır Uzunköprü ilçesinde de bir konferans verecek. Bu konferanslara başladığımız günden beri partililerimiz ve Edirne'de birçok vatandaşımız Sağlık Eski Bakanımız MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş'un ilimze gelmesi talebini dile getirdi. Bizler de kendisiyle temas kurduk ve bir sonraki konferansımıza Sn. Durmuş'u davet ettik" diye konuştu.
"HERKESE ULAŞMAK İSTİYORUZ"
Hedeflerinin MHP'yi Edirne'de birinci parti yapmak olduğunu vurgulayan İl Başkanı Şimşek, "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mart ayı itibariyle Edirne'nin tüm köy ve mahallelerinde sandık başı görevlilerini tespit ettik. Yapılacak ilk seçim için hazırız. Tüm parti teşkilatımızca vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. Edirne'de gitmediğimiz köy, ayak basmadığımız mahalle bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
MALİ MÜŞAVİR CEM KÜRKÇÜ YENİ ADRESİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
Yükleniyor




