15811,65%0,39
43,95% 0,01
51,20% 0,17
7278,79% 1,05
11964,95% 0,98
MHP İl Başkanı Toptur;MHP Bu Milletin Sesi, Bu Ülkenin Güvencesidir..
MHP İl Başkanı Toptur; yaptığı yazılı basın acıklamasında;MHP'nin 70 milletvekili ile de olsa TBMM'de bulunması Türkiye'yi büyük badirelerden kurtardı. Ülkede bütün gayretlere, bütün teslimiyetlere, bütün müzakerelere rağmen bugün hala birlik ve bütünlük varsa, hala huzurdan ve beraberlikten söz edilebiliyorsa, bu hiç şüphesiz MHP sayesindedir. MHP nin Sağlam ve kararlı duruşu bir çok ihaneti önlemiş, bir çok hesabı bozmuştur. Bu durum doğal olarak, yalan, talan ve ihanet cephesini çok rahatsız etti. Diyen Toptur;
Bu rahatsızlıklarını önce sözle, sonra toplu fiili hücumlar yaparak, en sonunda kafa karıştırmak için şeytani oyunlar oynayarak ortaya koyuyorlar. MHP^nin varlığı ülke-millet düşmanlarını ürkütmekle kalmamış, Türk milletinin gerçekleri görmesini de sağlamıştır. Bunun sonucu olarak AKP'nin nereden gelip nereye gittiği ifşa olmuş ve erimeye başlamıştır.
Beslemelerin, yanaşmaların, yalan ve talan ortaklarının, ihanet cephesinin elbirliği ile MHP'yi baraj altında bırakabilmek için şeytani planlar yapmalarının altında, işte bu hesap var. Referandum öncesinde başlayan, sonrasında aleni hale gelen tezgahlar bunun için kuruluyor. İşbirlikçi takımı koro halinde yüzde 42 lik hayır oylarının içinde MHP'nin payının düşük olduğu, kalelerin kaybedildiği iddialarıyla bunun için ortaya çıkıyor, bunun için tiyatrolar oynuyorlar. Peki gelinen nokta nedir? Kendi yaptıkları araştırmalar bile, asla ve asla bir baraj problemi olmadığı gibi, oylarını düzenli olarak arttıran ve güçlenen tek partinin MHP olduğunu gösteriyor. Ne kadar kırpsalar; ne kadar yok saymaya uğraşsalar, ne kadar köpürseler bile bu gerçeği gizleyemiyorlar.
Hafta sonu açıklanan ve bugüne kadar bütün tahminler doğru çıktığı iddia edilen araştırma şirketinin anketinde, MHP'nin oyu yüzde 17.5 civarında gösteriliyor. Bir önceki aya göre oyunu arttıran tek partinin de MHP olduğu söyleniyor. Şimdiye kadar kamuoyu yoklaması olarak ortaya konulan sonuçlara hiç itibar etmedik.
Geçen zaman MHP'nin ne kadar doğru hareket ettiğini en küçük bir endişeye yer bırakmayacak şekilde ortaya koydu. Nitekim, daha sonra yapılan seçimlerde düzenli olarak oyunu arttıran ve ümit haline gelen tek partinin MHP olduğunu, alınan sonuçlar gösterdi. Şimdi birileri çıkıp da MHP ile baraj yan yana getirirse ya aklından zoru vardır, (tavsiyemiz acil olarak bir akıl hastanesine başvurmasıdır.) ya da bu milletle alay ediyordur.
Akıl hastaları ve milletle alay eden siyaset bezirganları boşuna çırpınıyorlar. MHP bu milletin sesi, bu ülkenin güvencesidir. AKP'nin 8 yılda uçurumun kenarına getirdiği Türkiye'yi oradan kurtaracak, yeniden iddialı bir duruma getirecek, yüceltecek ve yükseltecek tek partidir. Türk milletinin son umududur. Milletiyle kucaklaşmıştır ve kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir. Hedef tek başına iktidardır. Azıcık aklı, vicdanı ve imanı bulunan herkes bunun böyle olduğunu görüyor ve kabul ediyor. Yalan, talan ve ihanet cephesinin uykularını kaçıran da budur. Bunun için MHP'ye saldırıyor, Bunu için şeytani planlar yapıyorlar. Bugüne kadar oynanan oyunlar boşa çıkarılmıştır.
Ancak durmayacaklardır. Yeni tezgahlar kuracak, yeni iftiralar geliştirecek, yeni provokasyonlara yöneleceklerdir. Ne yaparsa yapsınlar bu yoldan dönüş yoktur. Yalan, talan ve ihanet takımı ve onların işbirlikçileri MHP'yle uğraşmak yerine, bu ülkeyle, bu milletle hesabı olan, Türkiye'yi bölmek- parçalamak isteyen, toprak talebinde bulunan, bölücülerle açık ve aleni şekilde işbirliği yapanların, niçin ısrarla AKP'nin iktidarda kalmasını istediklerinin ve bunun için her şeyi yaptıklarının izahını yapsınlar da görelim.dedi...