Tarih: 02.08.2024 14:02

MHP İL BAŞKANI'NDAN ŞAMPİYONA KÜÇÜK ALTIN

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Türkiye U11-U13 Kadın Serbest Güreş Şampiyonasında,Türkiye Şampiyonunu olan Edirne İl özel idaresi Spor kulübü güreşçisi Derin Enginar'ı küçük altın ile ödüllendirdi.

MHP İL BAŞKANI'NDAN ŞAMPİYONA KÜÇÜK ALTIN

Edirne İl Özel İdaresi Spor kulübü güreşçisi Derin Enginar 21- 23 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara Keçiören Taha Akgül spor salonunda düzenlenen U11-U13 kadın serbest güreş müsabakalarında 58 kilogram Türkiye Şampiyonu oldu.

“SPOR VE SPORCUYA HER KONUDA DESTEK VERİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Tokluoğlu spora ve sporcuya desteklerini esirgemediğini ve gururlandıklarını vurgulayarak şu sözlere yer verdi;

  "Spora ve Sporcuya her konuda destek veriyoruz. sporcularımızın her zaman yanındayız. Partimizin Özel Kalem Müdürü Arzu Enginar'ın kızı partimizin en geç Asena'sı  Derin Enginar Ankara'dan Şampiyonlukla geri dönmüş olup hepimizi gururlandırmıştır. Başta Antrenörlerini ve onu yetiştiren ailesini tebrik eder başarılarının devamını ve,sürekli o kürsünün en tepesinde olmasını dilerim " dedi.

Emre Tokluoğlu,   U-11 58 KG Türkiye Şampiyonu Derin Enginar'a küçük altın takdim etti.

 

“DAHA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

U-11 58 KG Türkiye Şampiyonu Derin Enginar, "  Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyorum, daha büyük başarılar elde etmek için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —